VIDEO: Alan Wake II – trailer final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 26.10.2023
VIDEO: Alan Wake II – trailer final înainte de lansare
Foto: Epic Games Publishing

Cu doar o zi rămasă până în momentul lansării, Remedy Entertainment alături de Epic Games Publishing au lansat trailer-ul final pentru Alan Wake II, mult așteptata continuare a seriei începute în 2010. Astfel, clipul de mai jos prezintă o combinație de gameplay, secvențe cinematice, dar și porțiuni “live action” (cu actori reali), menită să familiarizeze jucătorii cu atmosfera apăsătoare din Alan Wake II.

Spre deosebire de primul titlu din serie, cei de la Remedy Entertainment promit că Alan Wake II va fi cu adevărat un joc survival horror. Vom avea parte de doi protagoniști, ambii jucabili pe parcursul campaniei. Pe de-o parte, va fi Alan Wake, un scriitor prizonier într-o lume de coșmar de dincolo de universul nostru, care, în încercarea disperată de a evada, scrie o poveste întunecată, capabilă să afecteze realitatea lumii noastre.

De cealaltă parte o vom întâlni pe Saga Anderson, o agentă FBI cu o reputație de invidiat, capabilă să rezolve cazuri ce par, la prima vedere, imposibile. Anderson va sosi în orășelul Bright Falls pentru a investiga o serie de crime ritualice; aici, eroina va descoperi un manuscris horror, iar scrierile din acele pagini vor începe sa devină realitate.

Cei doi eroi vor fi nevoiți astfel să exploreze două realități diferite, conectate între ele prin metode pe care niciunul nu este capabil să le înțeleagă.

Jocul se laudă cu una dintre cele mai avansate implementări de Ray Tracing pe PC, cerințele de sistem fiind pe măsură.

Alan Wake II va fi lansat pe 27 octombrie 2023, în versiuni digitale pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store).

Sursa: Epic Games Publishing YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News