VIDEO: Cum arată implementarea RTX din Alan Wake II

Autor: Cosmin Aionita | 25.10.2023
VIDEO: Cum arată implementarea RTX din Alan Wake II
Foto: NVIDIA

NVIDIA, împreună cu studioul Remedy Entertainment, au lansat un nou clip video dedicat implementării rutinelor RTX (Ray Tracing și DLSS) din jocul Alan Wake II. După cum puteți vedea și în secvențele de mai jos, Alan Wake II va oferi suport RTX pentru Path Tracing (full Ray Tracing), precum și pentru DLSS 3.5, ce include tehnologia Ray Reconstruction.

De altfel, și cerințele de sistem pentru Alan Wake II sunt pe măsură.

Horror din două perspective

Spre deosebire de primul titlu din serie, Alan Wake II va beneficia de doi protagoniști, ambii jucabili pe parcursul campaniei sale. Pe de-o parte, îl vom avea pe Alan Wake, un scriitor prizonier într-o lume de coșmar de dincolo de universul nostru, care, în încercarea disperată de a evada, scrie o poveste întunecată, capabilă să afecteze realitatea lumii noastre.

De cealaltă parte o vom întâlni pe Saga Anderson, o agentă FBI cu o reputație de invidiat, capabilă să rezolve cazuri ce par, la prima vedere, imposibile. Anderson va sosi în orășelul Bright Falls pentru a investiga o serie de crime ritualice; aici, eroina va descoperi un manuscris horror, iar scrierile din acele pagini vor începe sa devină realitate.

Cei doi eroi vor fi nevoiți astfel să exploreze două realități diferite, conectate între ele prin metode pe care niciunul nu este capabil să le înțeleagă.

Alan Wake II va fi lansat pe 27 octombrie 2023, în versiuni digitale pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store).

Sursa: NVIDIA GeForce YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News