VIDEO: Peste 12 minute de gameplay din remake-ul Resident Evil 4

Autor: Cosmin Aionita | 09.02.2023
VIDEO: Peste 12 minute de gameplay din remake-ul Resident Evil 4
Foto: Game Informer

Colegii de la Game Informer au publicat un nou clip din Resident Evil 4, prezentând astfel peste 12 minute de gameplay din noul remake realizat de Capcom. Secvențele pe care le puteți urmări în continuare sunt extrase din capitolul al cincilea al jocului, fiind furnizate chiar de către producătorul japonez. De asemenea, în galeria atașată, puteți admira noi imagini din remake-ul Resident Evil 4.

Resident Evil 4 este re-imaginarea modernă a jocului care a revoluționat seria și întregul gen survival horror în 2005, atunci când a fost lansat inițial pe Nintendo GameCube și, mai apoi, pe PlayStation 2.

Noua versiune este realizată cu tehnologia moderna bazată pe motorul grafic RE Engine, folosit și în cele recente jocuri ale seriei (Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil Vilage, precum și remake-urile Resident Evil 2 și Resident Evil 3), urmând sa spună povestea deja clasică a lui Leon S. Kennedy, trimis chiar de către Președintele Statelor Unite ale Americii într-o misiune specială: localizarea și salvarea fetei liderului American, răpită undeva în Spania.

Remake-ul Resident Evil 4 va fi lansat pe 24 martie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC (Steam). Cerințele de sistem pentru versiunea de PC pot fi consultate aici.

Resident Evil 4 gameplay
Foto: Game Informer

Sursa: Game Informer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News