VIDEO: The Callisto Protocol, trailer final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 21.11.2022
VIDEO: The Callisto Protocol, trailer final înainte de lansare
Foto: Game Informer

Striking Distance Studios, alături de publisher-ul Krafton, au lansat trailerul final pentru The Callisto Protocol, noul joc horror SF creat de fost echipă din spatele seriei Dead Space. Astfel, în secvențele de mai jos, îi puteti admira pe starurile care dau viață personajelor din joc: Josh Duhamel în rolul personajului principal Jacob Lee, Karen Fukuhara (The Boys) drept Dani Nakamura și Sam Witwer (Star Wars: The Force Unleashed) în rolul lui Leon Ferris. Pe coloana sonoră a trailer-ului se regăsește melodia „Lost Again”, interpretată de Kings Elliot și compusă special pentru acest joc.

Acțiunea jocului va avea loc pe Callisto, luna moartă a planetei Jupiter, în anul 2320: jucătorii vor fi nevoiți să evadeze din închisoarea de securitate maximă Black Iron Prison și să descopere secretele terifiante din spatele colosului United Jupiter Company. În centrul acțiunii se vor afla Jacob Lee, un pilot al unei nave de transport blocate în Black Iron Prison.

Jocul va include atât lupte corp la corp, cât și de la distanță, personajul principal urmând să aibă la dispoziție o serie de abilități GRP cu ajutorul cărora va putea împinge sau atrage lucrurile sau inamicii către el. Iar principalii oponenți sunt creaturile dezgustătoare denumite „Biophages”, capabile sa “evolueze” daca nu sunt ucise la timp.

The Callisto Protocol va fi lansat pe 2 decembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

The Callisto Protocol
Foto: Striking Distance Studios / Krafton

Sursa: Striking Distance Studios YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News