VIDEO: Trailer terifiant pentru survival horror-ul The Callisto Protocol

Autor: Cosmin Aionita | 04.10.2022
VIDEO: Trailer terifiant pentru survival horror-ul The Callisto Protocol
Foto: Game Informer

Striking Distance Studios și Krafton au publicat un nou trailer pentru jocul The Callisto Protocol, prezentând astfel câteva dintre mediile de joc și monstruozitățile pe care jucătorii le vor înfrunta pe parcursul acestui survival horror.

Acțiunea va avea loc pe Callisto, luna moartă a planetei Jupiter, în anul 2320: jucătorii vor fi nevoiți să evadeze din închisoarea de securitate maximă Black Iron Prison și să descopere secretele terifiante din spatele colosului United Jupiter Company. În centrul acțiunii se vor afla Jacob Lee, interpretat de actorul Josh Duhamel, un pilot al unei nave de transport blocate în Black Iron Prison, dar și un personaj misterios, în rolul căruia o veți recunoaște pe Karen Fukuhara (Suicide Squad, The Boys).

Cei de la Striking Distance Studios construiesc The Callisto Protocol folosind un proces de design unic, pe care echipa l-a botezat “Horror Engineering”. Acesta combină elemente de violență, atmosferă, tensiune, umanitate, dar sentimentul de a rămâne fără speranță, în încercarea de a crea mix-ul necesar pentru a ține jucătorul mereu “conectat” la universul jocului.

Jocul va include atât lupte corp la corp, cât și de la distanță, personajul principal urmând să aibă la dispoziție o serie de abilități GRP cu ajutorul cărora va putea împinge sau atrage lucrurile sau inamicii către el. Iar principalii oponenți sunt creaturile dezgustătoare denumite „Biophages”, capabile sa “evolueze” daca nu sunt ucise la timp.

The Callisto Protocol va fi lansat pe 2 decembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Striking Distance Studios YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News