Joc foarte apreciat pe PC, disponibil acum gratuit și pentru abonații Netflix

Autor: Adrian Popa | 11.01.2023
Joc foarte apreciat pe PC, disponibil acum gratuit și pentru abonații Netflix
Foto: Dotemu

Netflix Games a adăugat un nou joc video în portofoliul său de titluri mobile. Este vorba despre Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, care poate fi accesat gratuit și fără reclame de către abonații serviciului de streaming video care folosesc sistemele de operare mobile Android sau iOS.

Jocul, dezvoltat de canadienii de la Tribute Games, a fost lansat anul trecut pentru platformele PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch. Titlul este foarte apreciat pe Steam, unde are un scor de 9/10.

În acest titlu, jucătorii pot intra în pielea celebrelor țestoase Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael, dar pot juca și cu alte personaje. Luptele se dau din Manhattan până în Coney Island

TMNT: Shredder’s Revenge poate fi jucat de pană la șase persoane în același timp. Potrivit creatorilor săi, jocul a fost gândit pentru a putea fi învățat și jucat ușor de către cei care nu au avut contact în trecut cu jocurile originale TMNT.

Anunțul privind jocul TMNT vine după ce la sfârșitul anului trecut Netflix a adăugat alte șapte titluri pe platforma sa de jocuri. Printre acestea se numără Skies of Chaos, Country Friends și Kitty Happiness Parade.

Gamingul este un punct important din strategia de viitor a companiei, care are o concurență tot mai mare pe piața de streaming video. „Netflix ia serios în considerare lansarea unui serviciu de gaming în cloud”, a declarat vicepreședintele Mike Verdu la conferința TechCrunch Disrupt.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News