Netflix Games a primit șapte noi jocuri. Descrierea lor, pe scurt

Autor: Adrian Popa | 30.11.2022
Netflix Games a primit șapte noi jocuri. Descrierea lor, pe scurt

Platforma Netflix Games continuă să se extindă, iar șapte noi jocuri sunt disponibile, chiar înainte de perioada mai lejeră a Sărbătorilor.

Toate titlurile sunt gratuite pentru abonații serviciului de streaming video și nu includ reclame sau micro-tranzacții. De aceea, Netflix Games este o platformă recomandată mai ales pentru copii.

Ce jocuri noi au apărut pe Netflix

Skies of Chaos este un shooter cu avioane, plin de culoare și cu personaje diverse.

În Flutter Butterflies, jucătorul crește și colecționează fluturi într-o pădure tropicală.

Stranger Things: Puzzle Tales este un RPG cu componentă match 3 inspirat de celebra franciză Netflix. Jucătorii colecționează și îmbunătățesc personaje faimoase din „Stranger Things”.

Country Friends este un simulator de agricultură. În acest titlu construiești ferme, crești plante și animale pe suprafețe mari.

În Cats & Soup acțiunea se petrece într-o pădure fermecată. Trebuie să ajuți niște pisici să prepare și servească clienților cea mai gustoasă supă posibilă.

Reigns: Three Kingdoms este un joc de strategie la care acțiunea se petrece în China Imperială, în ultimele zile ale Dinastiei Han. Jucătorii își construiesc armate și duc bătălii cu rivalii.

Kitty Happiness Parade este un joc video despre dansuri. Personajul principal, Hello Kity, și prietenii săi organizează o paradă într-o lume fantastică.

Sursa: Netflix Games

CITEȘTE ȘI:

Unul dintre cele mai bune jocuri ale anului, disponibil gratuit pentru abonații Netflix

Netflix ia serios în considerare lansarea unui serviciu de gaming în cloud

Urmărește Go4Games.ro pe Google News