Among Us, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 28.05.2021
Among Us, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 3 iunie 2021, puteți revendica un nou joc gratuit: Among Us. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Among Us este jocul multiplayer fenomen, a cărui popularitate a crescut enorm pe parcursul ultimului an. A fost lansat inițial pentru mobile în vara anului 2018 și, mai apoi, pe PC, cu suport cross-play între aceste platforme, însă vârful de jucători și notorietate a fost atins abia în 2020, la finalul anului jocul fiind lansat și pentru Nintendo Switch. Vor urma, pe parcursul lui 2021, ediții pentru consolele Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și PlayStation 5.

Among Us poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 3 iunie 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/among-us și selectând butonul marcat “Get”.

Încă un joc-surpriză și săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games vor oferi un nou joc gratuit, însă păstrează din nou misterul în jurul acestuia. Nu este pentru prima oară când numele viitorului joc gratuit nu este anunțat, de multe ori aceste jocuri-surpriză fiind titluri mari, de notorietate, oferite gratuit în versiunea lor pentru PC. Și Among Us a fost anunțat inițial drept un joc-surpriză.

Până la dezvăluirea noului joc gratuit, puteți revendica Among Us până pe 3 iunie 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News