Anthem este promovat prin intermediul unui scurtmetraj realizat de un regizor faimos

Autor: Cosmin Aionita | 15.02.2019
Anthem este promovat prin intermediul unui scurtmetraj realizat de un regizor faimos

Cu o săptămână rămasă până la apariţia oficială a jocului pe piaţă, Electronic Arts scoate la înaintare “armele grele” menite să promoveze Anthem, cea mai nouă realizare a studioului BioWare.

Astfel, avem parte atât de obişnuitul trailer final ce marchează inevitabila lansare a jocului, disponibil un pic mai jos, precum şi de un material video ceva mai special, un scurtmetraj live action (cu actori reali) realizat de Oats Studios şi regizat de nimeni altul decât Neill Blomkamp, regizorul şi scenaristul din spatele unor filme SF deosebit de apreciate, precum District 9, Elysium sau Chappie.

Anthem este un shared-world shooter cu elemente de action-RPG, în cadrul căruia până la patru jucători, numiţi Freelanceri, se vor putea grupa pentru a lupta împreună împotriva ameninţărilor, faunei exotice şi a condiţiilor meteo potrivnice. Echipaţi cu exosuit-urile numite Javelins, fiecare dotate cu arme şi abilităţi proprii, Freelancerii rămân singura speranţă pentru ca omenirea să supravieţuiască.

Anthem va fi lansat pe 22 februarie 2019, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Abonaţii la serviciul Origin Access Premier pot juca Anthem chiar începând de astăzi.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News