Anthem va oferi suport pentru NVIDIA RTX, trailer nou şi gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 07.01.2019
Anthem va oferi suport pentru NVIDIA RTX, trailer nou şi gameplay

În cadrul CES 2019, NVIDIA a anunţat că foarte aşteptatul joc Anthem de la BioWare şi Electronic Arts va oferi, la momentul lansării sale din februarie, suport pentru tehnologia DLSS incorporată în gama de plăci video GeForce RTX. DLSS (Deep Learning Super Sampling) propune o nouă metodă de post procesare bazată pe rutine AI, ce poate îmbunătăţi în mod dramatic calitatea imaginilor rezultate. Cu ocazia acestui anunţ, a fost oferit şi un nou trailer pentru versiunea de PC a jocului Anthem.

Anthem este un shared-world action-RPG, în cadrul căruia până la patru jucători, numiţi Freelanceri, se vor putea grupa pentru a lupta împreună împotriva ameninţărilor, faunei exotice şi a condiţiilor meteo potrivnice. Echipaţi cu exosuit-urile numite Javelins, fiecare dotate cu arme şi abilităţi proprii, Freelancerii rămân singura speranţă pentru ca omenirea să supravieţuiască.

Anthem este aşteptat pe 22 februarie 2019, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul va beneficia şi de un demo, în perioada 25 – 27 ianuarie 2019, accesul în cadrul acestuia urmând să fie condiţionat de plasarea unei precomenzi sau de deţinerea unui abonament valabil la serviciile Origin Access (PC) sau EA Access (Xbox One). Mai apoi, în perioada 1 – 3 februarie 2019, demo-ul Anthem va fi disponibil „la liber”, pentru toţi cei interesaţi. Până atunci însă, puteţi urmări un nou segment de gameplay din Anthem, publicat de colegii de la IGN.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News