BioWare promite să schimbe în bine gameplay-ul din Anthem

Autor: Cosmin Aionita | 11.02.2020
BioWare promite să schimbe în bine gameplay-ul din Anthem

Acum aproape un an, Electronic Arts şi BioWare lansau Anthem, un joc ce a sfârşit prin a fi numit una dintre cele mai mari dezamăgiri din 2019, inclusiv de către propria noastră astfel de listă. Cu această ocazie, Casey Hudson, managerul general al BioWare, a revenit cu o scrisoare adresată fanilor studioului, precum şi jucătorilor de Anthem.

Aceasta adresează scuze tuturor celor dezamăgiţi de experienţa oferită de Anthem, oferind promisiunea că jocul va fi regândit fundamental. Astfel, în loc să se concentreze pe conţinutul suplimentar oferit în regim sezonier, echipa de producţie va încerca să reinventeze macanicile de bază din Anthem, precum o experienţă îmbunătăţită în privinţa dobândirii de loot, regândirea pe termen lung a progresiei in-game, dar şi continutul de tip end-game mai satisfăcător, păstrând însă lucrurile care funcţionează precum combinaţia actuală dintre zbor şi lupte.

AnthemAnthem

Pentru a atinge acest scop, echipa de producţie de la BioWare va beneficia de timpul necesar pentru a implementa toate ideile noi, dar şi pentru a le testa cum se cuvine, convenient de care, din păcate, nu s-a butut bucura înainte de lansarea de acum un an a versiunii originale a jocului Anthem.

Anthem este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Origin).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News