Când apare Worms Rumble, primul Battle Royale cu viermi

Autor: Cosmin Aionita | 13.10.2020
Când apare Worms Rumble, primul Battle Royale cu viermi

Team 17 a dezvăluit când apare noul joc al seriei Worms: vom putea juca Worms Rumble chiar în luna decembrie a acestui an, atât pe PC, cât și pe consolele PlayStation 4 și PlayStation 5. Până atunci însă, jucătorii vor putea încerca Worms Rumble într-un Open Beta programat pentru luna viitoare.

Viermii încing un Battle Royale

Pe lângă tradiționalul Deathmatch, în Worms Rumble va exista un mod de joc Battle Royale: Last Worm Standing (solo sau pe echipe). Producătorii promit, de asemenea, cele mai mari hărți din istoria jocurilor Worms, dar și o selecție de arme atât noi, cât și clasice, dintre care nu vor lipsi favorite ale fanilor precum Baseball Bat, Hand Cannon, Bazooka, Assault Rifle sau Shotgun.

De altfel, în trailer-ul de mai sus puteți admira o nouă hartă, Portal Park, construită special pentru Worms Rumble, precum și câteva dintre gadget-urile pe care viermii le vor putea folosi în luptele lor: Grappling Gun și Jetpack.

Meciurile multiplayer din Worms Rumble vor putea fi abordate și cross-platform, între utilizatorii tuturor celor trei platforme pe care jocul urmează să fie lansat: PlayStation 4, PlayStation 5 și PC.

Jocul va beneficia de event-uri speciale, de challenge-uri, dar și de The Lab, o secțiune specială în care jucătorii vor putea experimenta cu noile arme, dar și cu desfășurarea meciurilor în timp real din Worms Rumble.

Progresie și personalizare

Va fi inclus și un sistem de progresie, jucătorii urmând să câștige, de pe urma meciurilor în care participă, atât puncte de experiență (XP), cât și bănuți virtuali. Aceștia vor putea fi investiți în personalizarea propriilor viermi, deblocând sau achiziționând skin-uri pentru arme, costume și accesorii pentru viermi. Se va merge într-atât de departe încât jucătorii vor putea personaliza pălăriile, accesoriile ce pot fi purtate pe față de viermi, pielea acestora, precum și dinții viermilor!

Team 17 promite însă că acesta va fi doar începutul pentru Worms Rumble: jocul va primi update-uri în mod regulat, acestea urmând să includă noi arene de luptă, elemente noi de personalizare vizuală și multe altele.

Open Beta în noiembrie

Când apare, în cursul lunii decembrie 2020, Worms Rumble urmează să fie disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5 și PC (prin Steam). Cei care plasează o precomandă pe Steam, la prețul de numai 14,99€, vor primi pachetul New Challenger Pack, al cărui conținut îl puteți admira în imaginea de mai jos.

Până atunci însă, pe 6 noiembrie 2020, sesiunea de testare Open Beta pentru Worms Rumble va fi deschisă pentru toți cei care își doresc să încerce jocul înainte de lansare.

Când apare Worms Rumble

Sursa: Team 17

Urmărește Go4Games.ro pe Google News