Worms Rumble, primul Battle Royale cu viermi

Autor: Cosmin Aionita | 03.07.2020
Worms Rumble, primul Battle Royale cu viermi

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate, Team 17 a dezvăluit noul joc al seriei Worms. Este vorba despre Worms Rumble, un joc ce va schimba aproape complet regulile pe care seria s-a bazat în ultimii 25 de ani: bătăliile se vor da acum în timp real, între până la 32 de jucători, într-un sistem ce aduce aminte de jocurile de tip Battle Royale.

Battle Royale cu viermi, în timp real

Mai exact, în Worms Rumble va exista un mod de joc Battle Royale: Last Worm Standing (solo sau pe echipe), dar și mai tradiționalul Deathmatch. Producătorii promit, de asemenea, cele mai mari hărți din istoria jocurilor Worms, dar și o selecție de arme atât noi, cât și clasice, dintre care nu vor lipsi favorite ale fanilor precum Baseball Bat, Hand Cannon, Bazooka, Assault Rifle sau Shotgun.

Mai mult, aceste meciuri multiplayer vor putea fi abordate și cross-platform, între utilizatorii tuturor celor trei platforme pe care Worms Rumble urmează să fie lansat: PlayStation 4, PlayStation 5 și PC.

Jocul va beneficia de event-uri speciale, de challenge-uri, dar și de The Lab, o secțiune specială în care jucătorii vor putea experimenta cu noile arme, dar și cu desfășurarea meciurilor în timp real din Worms Rumble.

Worms Rumble Battle Royale

Va fi inclus și un sistem de progresie, jucătorii urmând să câștige, de pe urma meciurilor în care participă, atât puncte de experiență (XP), cât și bănuți virtuali. Acestea vor putea fi investite în personalizarea propriilor viermi, deblocând sau achiziționând skin-uri pentru arme, costume și accesorii pentru viermi sau diferite animații. În acest fel, fiecare jucător își va putea crea un stil și un look propriu.

Team 17 promite însă că acesta va fi doar începutul pentru Worms Rumble: jocul va primi update-uri în mod regulat, acestea urmând să includă noi arene de luptă, elemente noi de personalizare vizuală și multe altele.

Worms Rumble Battle Royale

Lansare în 2020 și Beta foarte curând

Worms Rumble urmează să fie lansat mai târziu în cursul anului 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5 și PC (prin Steam).

Până atunci însă, în perioada 15 – 20 iulie 2020, Worms Rumble va beneficia de o primă sesiune de testare beta pe Steam, pentru care vă puteți înscrie completând acest formular.

Worms Rumble Battle Royale

Sursa: Team 17

Urmărește Go4Games.ro pe Google News