Ce se întâmplă cu Heroes of the Storm, MOBA-ul celor de la Blizzard Entertainment

Autor: Cosmin Aionita | 13.07.2022
Ce se întâmplă cu Heroes of the Storm, MOBA-ul celor de la Blizzard Entertainment

Luna iunie a marcat cea de-a șaptea aniversare a jocului Heroes of the Storm, experiența MOBA ce reunea personajele legendare din toate universurile creațiilor celor de la Blizzard Entertainment. Totuși, probabil că din cauza popularității scăzute a jocului, Blizzard se pregătește să treacă Heroes of the Storm în „modul de mentenanță”.

Ce înseamnă acest lucru? Jocul va continua să rămână funcțional, într-o manieră similară cu titluri mai vechi ale companiei precum StarCraft sau StarCraft II. Vor exista în continuare schimbări sezoniere, precum rotația de eroi disponibili, iar magazinul in-game va rămâne operațional, chiar dacă nu îi vor mai fi adăugate item-uri noi de vânzare.

Viitoarele patch-uri pentru acest joc se vor concentra în principal pe sustenabilitate și pe rezolvarea de bug-uri, corecțiile în ceea ce privește echilibrarea caracteristicilor din joc urmând să fie aplicate doar în caz de nevoie.

De asemenea, ca un semn de mulțumire pentru comunitatea de fani loiali ai Heroes of the Storm, viitorul update al jocului va oferi tuturor jucătorilor mount-ul rar Epic Arcane Lizard.

Așadar, chiar dacă Heroes of the Storm nu va mai primi update-uri de conținut noi, MOBA-ul celor de la Blizzard Entertainment va rămâne în continuare funcțional.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News