Ce va oferi primul sezon de conținut suplimentar pentru Suicide Squad: Kill the Justice League

Autor: Cosmin Aionita | 25.03.2024
Ce va oferi primul sezon de conținut suplimentar pentru Suicide Squad: Kill the Justice League
Foto: WB Games

Warner Bros. Games și studioul Rocksteady au dezvăluit planurile pentru primul sezon de conținut suplimentar dedicat jocului Suicide Squad: Kill the Justice League. Astfel, acest sezon va începe pe 28 martie 2024, conținutul urmând să fie disponibil pentru toți posesorii jocului, fără niciun cost suplimentar.

Astfel, după finalizarea campaniei principale, acțiunea va continua cu “Suicide”, primul episod suplimentar din Sezonul 1 de conținut. Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark se vor teleporta într-o altă dimensiune (Elseworld) invadată de Brainiac, pentru a salva și recruta o versiune alternativă a lui Joker. Acesta va fi primul personaj nou dintr-un Elseworld ce se va alătura distribuției de eroi jucabili din Suicide Squad: Kill the Justice League. Din arsenalul acestuia nu vor lipsi explozibilii și umbrela propulsată de rachete cu care se va putea deplasa prin open world.

Mai mult, întregul conținut din primul sezon se va desfășura într-o versiune Elseworld a orașului Metropolis, cu un peisaj „decorat” în stilul lui Joker. Vor fi introduse și noi echipamente bazate pe otrăvurile și toxinele utilizate de Scarecrow, dar și item-uri Notorious din arsenalurile unor rău-făcători precum Mad Hatter, Merlyn și Dr. Psycho.

Cel de-al doilea episod din primul sezon – „Duality” – va fi introdus sub forma unui update gratuit la mijlocul acestui sezon și va aduce un nou tip de misiuni, noi inamici îmbunătățiți de Green Lantern, seturi de echipament Two-Face și noi arme de tip Notorious bazate pe rău-făcători precum Reverse-Flash și Black Manta.

Pe lângă acestea, ambele episoade din primul sezon vor aduce noi misiuni de tip Incursion și Stronghold, activități suplimentare, arme inspirate din alți rău-făcători din universul DC, versiuni modificate ale luptelor cu boșii și multe altele.

sezon Suicide Squad
Foto: WB Games

Suicide Squad: Kill the Justice League este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: WB Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News