Conținut gratuit nou pentru Ghost of Tsushima: Legends

Autor: Cosmin Aionita | 05.08.2021
Conținut gratuit nou pentru Ghost of Tsushima: Legends
Foto: Sony Interactive Entertainment

În toamna anului trecut, posesorii jocului Ghost of Tsushima au primit un bonus gratuit, sub forma componentei multiplayer Ghost of Tsushima: Legends. În aproximativ două săptămâni, odată cu sosirea ediției adăugite Ghost of Tsushima: Director’s Cut, modul multiplayer Legends se va extinde la rândul său.

Rivals – un nou mod de joc competitiv

Este vorba, în primul rând, de noul mod de joc Rivals, ce va sosi în Ghost of Tsushima: Legends începând cu 3 septembrie 2021. Este vorba despre o abordare competitivă a conceptului original din Legends: două echipe se vor înfrunta pentru a învinge valurile de atacatori.

Fiecare inamic doborât aduce Magatama, ce poate fi mai apoi folosită pentru a aduce pagube echipei adverse. Veți putea utiliza Magatama pentru a bloca achizițiile echipei rivale, pentru a aplica Curses (blesteme, precum scăderea constantă a vieții) etc. Odată ce veți cheltui suficientă Magatama, veți debloca valurile de inamici Final Stand, a căror completare va duce la câștigarea meciului.

Alte noutăți gratuite

Simultan cu Rivals, pe 3 septembrie, va fi disponibil și noul sistem de Gear Mastery, o extensie a sistemului actual de progresie și recompense din Legends.

Nu în ultimul rând, pe 20 august, odată cu lansarea Ghost of Tsushima Director’s Cut, va fi aplicat și un update pentru Legends, ce va adăuga modificări bazate pe feedback-ul primit din partea fanilor, precum rebalansarea modului Survival.

Iar toate acestea vor fi disponibile în mod gratuit, pentru toți posesorii jocului Ghost of Tsushima. Pentru a beneficia de noutățile aduse modului Legends, nu va fi nevoie să achiziționați Director’s Cut.

Versiune multiplayer standalone, la un preț mai accesibil

De asemenea, începând cu 3 septembrie, Ghost of Tsushima: Legends va fi disponibil și în format standalone, pentru cei care nu dețin jocul Ghost of Tsushima. Această versiune de sine stătătoare va fi disponibilă prin intermediul PlayStation Store, la un preț echivalent cu 19,99€ și va oferi tot conținutul multiplayer, mai puțin obiectele cosmetice deblocate de progresul prin povestea principală din Ghost of Tsushima.

Nu în ultimul rând, posesorii versiunii standalone vor putea juca online, crossplatform (PS4 și PS5), alături de cei care dețin ediția originală Ghost of Tsushima, precum și cu jucătorii din Ghost of Tsushima: Director’s Cut. Mai mult, cei care doresc să treacă de la versiunea standalone a lui Legends la experiența completă din Director’s Cut o vor putea face prin intermediul unui upgrade plătit (50€ pentru PS4, 60€ pentru PS5).

În încheiere, studioul Sucker Punch a promis că va adăuga conținut nou pentru Legends în fiecare săptămână din intervalul 10 septembrie – 1 octombrie 2021, cum ar fi o hartă nouă pentru modul Rivals, noi hărți pentru modul Survival inspirate din expansion-ul Iki Island sau Trials of Iyo, o versiune mai dificilă a Raid-ului lansat anul trecut.

Ghost of Tsushima: Legends este disponibil gratuit pentru toți posesorii jocului Ghost of Tsushima pentru PS4. Componenta online va fi inclusă și în ediția Ghost of Tsushima: Director’s Cut pentru PS4 și PS5, programată pentru 20 august 2021. De asemenea, începând cu 3 septembrie 2021, Ghost of Tsushima: Legends va fi disponibil și în format standalone, pentru PS4 și PS5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News