Cum sărbătorește Riot Games aniversarea de un an a jocului Valorant

Autor: Vlad Ionescu | 19.06.2021
Cum sărbătorește Riot Games aniversarea de un an a jocului Valorant
Foto: Riot Games

Deși este unul dintre cele mai recente jocuri apărute în scena de eSports, Valorant a reușit deja să câștige inimile multor fani. Fiind o combinație reușită între Counter-Strike, Fortnite și Overwatch, în care gameplay-ul de tip FPS întalnește puterile și abilitățile speciale, jocul a fost bine primit de industrie. Succesul este confirmat și de mulți jucători profesioniști, care au renunțat la alte titluri și au ales Valorant în schimb.

Evenimentul Valorant Year One va avea un pass gratuit cu premii exclusive care sărbătoresc primul an de pe piață al shooterului. Astfel, fanii pot debloca recompense exclusive în timp ce se bucură de celelalte actualizări incluse în Episodul 3, Actul 1.

Primul an de Valorant a prezentat mai mulți agenți noi, hărți și actualizări ale jocului, care l-au menținut interesant pentru utilizatori. Episodul 3 începe cu noul agent KAY/O, un robot care permite jucătorilor să blocheze abilitățile inamice. Fanii pot obține, de asemenea, un nou Battle Pass cu zeci de premii în timp ce se familiarizează cu noul agent.

Așadar, Year One devine unul dintre cele mai interesante și ofertante evenimente introduse de Riot Games până acum. Year One oferă un Battle Pass care recompensează jucătorii cu obiective si skin-uri în joc. Fiecare recompensă este specifică și asociată sărbătoririi zilei de naștere a jocului: utilizatorii pot debloca un pistol Year One, un card One Year, un episod Three Reflection Card, titlurile YR1 și Year One și 20 de Radianite Points. Fanii vor primi pass-ul Year One gratuit.

Pachetul Give Back va fi disponibil la începutul sezonului trei, și va oferi gamerilor patru skin-uri de arme. Battle Pass-ul pentru evenimentul One Year va fi disponibil atunci când Episodul 3, Actul 1 va începe, pe 22 iunie 2021.

Sursa: Dexerto

Urmărește Go4Games.ro pe Google News