Fable Legends va fi un titlu free-to-play pentru Xbox One şi Windows 10

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 27.02.2015
Fable Legends va fi un titlu free-to-play pentru Xbox One şi Windows 10

Microsoft a anunţat că Fable Legends, fosta exclusivitate pentru Xbox One confirmată între timp şi pentru PC-urile echipate cu viitorul sistem de operare Windows 10, va fi lansat sub forma unui titlu Free-to-play. Astfel, nu va fi percepută nicio taxă pentru download-ul şi rularea acestui joc.

De asemenea, cei de la Microsoft şi Lionhead Studios promit ca Fable Legends nu va folosi metode de tipul “pay to win”, microtranzacţiile din joc urmând să ofere acces doar la elemente de personalizare a aspectului eroilor, nu şi la avantaje faţă de cei care aleg să nu investească bani reali în acest joc. Mai mult, aceste elemente vor putea fi achiziţionate şi cu ajutorul monedei in-game, dacă veţi juca suficient timp pentru a strânge sumele necesare.

Toate storyline-urile şi toate quest-urile din Fable Legends vor fi accesibile în mod gratuit, nefiind blocate în spatele unor eventuale microtranzacţii. În schimb, eroii vor fi gratuiţi prin rotaţie, la invervale de timp oferta de eroi disponibili în mod gratuit urmând să se schimbe. Jucătorii vor putea aştepta până când eroii favoriti intră în această rotaţie sau îi vor putea achiziţiona în schimbul banilor reali.

Alternativ, dacă doriţi să jucaţi de partea personajului negativ, acesta va putea folosi monede in-game pentru a se alia cu diferite rase de creaturi sau pentru a achiziţiona diverse tipuri de capcane ce vor putea fi folosite împotriva eroilor. Indiferent de tabără, erou sau platforma aleasă (Xbox One sau PC), progresul înregistrat se va păstra, fiind ataşat de contul Xbox Live.

Versiunea pentru Xbox One a jocului Fable Legends va necesita un abonament Xbox Live Gold pentru a putea fi jucată; versiunea pentru PC a jocului nu va necesita niciun fel de abonament plătit.

Din păcate, nu a fost oferită încă o dată de lansare pentru Fable Legends, acesta urmând să-şi facă apariţia, cel mai probabil, după ce noul sistem de operare Windows 10 va fi disponibil pe piaţă.

Fable Legends

Urmărește Go4Games.ro pe Google News