Fear The Wolves, disponibil acum în versiune Early Access

Autor: Cosmin Aionita | 29.08.2018
Fear The Wolves, disponibil acum în versiune Early Access

După câteva amânări, Focus Home Interactive şi studioul Vostok Games (echipa formată din foşti producători ai seriei S.T.A.L.K.E.R.) au lansat, în sfârşit, versiunea Early Access a jocului Fear The Wolves. Aceasta este disponibilă prin intermediul Steam la un preţ echivalent cu 19,99€.

Fear The Wolves promite să îmbine regulile Battle Royale (ultimul supravieţuitor din nu mai puţin de 100 de participanţi la joc, fie solo, fie pe echipe) cu elemente distinctive, împrumutate parcă din seria S.T.A.L.K.E.R.: acţiunea are loc într-un Cernobîl devastat de radiaţii şi este privită dintr-o perspectivă first person, iar, pe lângă adversari, jucătorii au de înfruntat şi anomaliile caracteristice zonei, lupi gigantici mutanţi, precum şi un ciclu dinamic noapte-zi.

În timp, vor fi adăugate elemente suplimentare, cum ar fi o nouă hartă, un nou mod de joc, posibilitatea de a arunca priviri după colţ sau de a te deplasa culcat, mai multe arme, echipamente, mutanţi şi vreme dinamică. Evident, cei de la Vostok Games promit că feedback-ul primit din partea comunităţii pe parcursul acestei perioade de Early Access va juca un rol important în dezvoltarea viitoare a jocului.

Fear The Wolves este disponibil acum, in versiune Early Access, prin intermediul Steam (PC). Versiunea finalizată a jocului este aşteptată în cursul anului 2019 şi urmează să fie lansată atât pentru PC, cât şi pentru console.

Fear The Wolves

Urmărește Go4Games.ro pe Google News