Hearthstone – expansion-ul Whispers of the Old Gods, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 28.04.2016
Hearthstone - expansion-ul Whispers of the Old Gods, disponibil acum

Blizzard Entertainment a anunţat că Whispers of the Old Gods, cel de-al treilea expansion pack pentru jocul de cărţi Hearthstone: Heroes of Warcraft, este acum disponibil în Europa. Toţi jucătorii de Hearthstone sunt invitaţi să colecţioneze şi să se avânte în luptă cu cele 134 de cărţi noi, inclusiv cu legendarii Old Gods: C’Thun, N’Zoth, Yogg-Saron şi Y’Shaarj. Odată cu lansarea acestui nou expansion, cei de la Blizzard anunţă depăşirea numărului record de 50 de milioane de jucători înregistraţi pentru Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Aceast nou expansion pack întoarce Hearthstone cu susul în jos. Aliaţi familiari jucătorilor sunt azi corupţi, monstruozităţi noi au apărut în prim plan, în timp ce vechii zei ai Azeroth-ului au ieşit la suprafaţă, influenţându-i pe cei din tavernă cu puterile lor cumplite.

Whispers of the Old GodsWhispers of The Old Gods

C’Thun este şi el nerăbdător să-si împrumute puterea obişnuiţilor tavernei, iar jucătorii care deschid primul pachet de cărţi din Whispers of the Old Gods vor primi acest zeu, cât şi alte două cărţi speciale Beckoner of Evil. De asemenea, pentru a celebra lansarea acestui nou expansion, fiecare jucător care accesează Hearthstone va primi trei pachete de cărţi gratuite (oferta valabilă pentru o perioadă limitată de timp!).

Noul expansion pack Whispers of the Old Gods pentru Hearthstone: Heroes of Warcraft este acum disponibil atât pentru Windows şi Mac, cât şi pentru telefoanele mobile şi tabletele iOS şi Android.

Pachetele de cărţi sunt de asemenea disponibile prin intermediul magazinului din joc şi pot fi achiziţionate cu gold sau bani reali la aceleaşi preţuri ca şi până acum pentru celelalte pachete Hearthstone: Heroes of Warcraft. Nu în ultimul rând, jucătorii pot câştiga pachete de cărţi pe post de recompense pentru quest-uri sau ca premii în arenă, dar le şi pot obţine folosind Arcane Dust.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News