Modurile multiplayer online din Watch Dogs Legion au fost amânate din nou pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2021
Modurile multiplayer online din Watch Dogs Legion au fost amânate din nou pe PC

Cu doar o zi rămasă până la promisa lansare a modurilor de joc multiplayer online din Watch Dogs Legion, Ubisoft a făcut câteva precizări, nu nepărat plăcute, despre această nouă componentă a jocului. Cea mai importantă dintre acestea este legată de amânarea lansării modurilor multiplayer online din versiunea pentru PC a jocului Watch Dogs Legion. Astfel, începând de mâine, 9 martie 2021, multiplayer-ul online va fi disponibil doar în versiunile pentru console ale jocului.

Conform explicațiilor oferite de Ubisoft, pe parcursul testării acestei componente multiplayer pentru PC, a fost descoperit un bug sever, care cauza blocarea jocului Watch Dogs Legion atunci când erau folosite anumite modele de plăci video. Așadar, s-a luat decizia amânării lansării modurilor multiplayer până la eliminarea acestei probleme grave. Nu a fost oferit încă un termen în acest sens, însă cei de la Ubisoft promit că lucrează cât mai rapid pentru a rezolva acest neajuns și pentru a lansa multiplayer-ul din Watch Dogs Legion și pentru PC.

Nici consolele nu o duc mai bine

Din păcate, problemele din modul multiplayer online al Watch Dogs Legion nu se limitează doar la PC, cei de la Ubisoft întâmpinând un bug grav și pe console, jocul blocându-se în timpul unei misiuni de tip Tactical Ops. Drept consecință, s-a luat decizia ca misiunile Tactical Ops să nu fie încă disponibile de mâine, nici pe console, acestea urmând să fie lansate abia pe 23 martie 2021.

De asemenea, jucătorii de pe consolele PlayStation 4 și PlayStation 5 nu vor beneficia decât de o comunicare prin text foarte limitată în modul multiplayer din Watch Dogs Legion, urmând ca și acest neajuns să fie corectat pe 23 martie 2021.

Go4Games a testat deja multiplayer-ul din Watch Dogs Legion

Go4Games a avut deja ocazia să testeze modurile multiplayer online din Watch Dogs Legion, iar primele noastre impresii despre aceasta experiență pot fi găsite aici.

Watch Dogs Legion este disponibil acum, în ediții pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect) și Google Stadia. Componenta multiplayer online a jocului va fi lansată începând de mâine, 9 martie 2021, doar pentru console și Google Stadia. Modul online din Watch Dogs Legion va întârzia pe PC până când Ubisoft va reuși să rezolve problemele întâlnite în procesul de testare.

Sursa: Watch Dogs Legion Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News