Predator: Hunting Grounds va fi lansat şi pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 26.02.2020
Predator: Hunting Grounds va fi lansat şi pentru PC

Epic Games a anunţat încheierea unui parteneriat cu Sony Interactive Entertainment prin intermediul căruia Predator: Hunting Grounds, viitorul titlu multiplayer de la studioul Illfonic, va fi lansat, concomitent, atât pe consolele PlayStation 4, cât şi pe PC, prin intermediul Epic Games Store. Jocul va fi disponibil, pentru ambele platforme, începând cu 24 aprilie 2020.

Predator: Hunting Grounds propune o formulă de multiplayer asimetric, în care o echipă de patru jucători (Fireteam) trebuie să îndeplinească anumite misiuni în timp ce este urmarită şi vânată de un predator, controlat de un al cincilea participant la joc.

Membrii Fireteam-ului vor putea alege dintr-un arsenal variat, pornind de la pistoale, puşti de asalt, shotgun-uri, grenade şi arme grele. Predatorii vor avea, la rândul lor, mai multe clase, dar şi armele caracteristice: tunul cu plasmă montat pe umăr, discul zburător, lamele montate pe braţe etc., dar şi abilităţile clasice din filme, precum camuflajul sau modul de vizualizare termal.

Predator: Hunting Grounds va fi lansat pe 24 aprilie 2020, în ediţii pentru consolele PlayStation 4 şi PC (prin intermediul Epic Games Store).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News