PUBG: Battlegrounds, disponibil gratuit pe Steam până la începutul săptămânii viitoare

Autor: Cosmin Aionita | 11.08.2021
PUBG: Battlegrounds, disponibil gratuit pe Steam până la începutul săptămânii viitoare
Foto: Krafton

PUBG Corporation a anunțat că jocul PUBG, proaspăt redenumit în PUBG: Battlegrounds, poate fi jucat gratuit pe Steam (PC) până pe 16 august 2021 (inclusiv).

Astfel, întregul conținut din PUBG: Battlegrounds va fi disponibil în mod gratuit pe parcursul acestei săptămâni, inclusiv noua harta Taego, de 8x8km. Toți cei care doresc să joace PUBG: Battlegrounds gratuit, pot descărca jocul de pe Steam.

De asemenea, progresul înregistrat în această perioadă poate fi păstrat, în cazul în care alegeți să achiziționați varianta plătită a jocului.

Perioada de gratuitate se suprapune și cu event-ul in-game dedicat fanilor formației Blackpink

În cadrul acestui event, în intervalul 8 august – 7 septembrie 2021, jucătorii de PUBG Battlegrounds vor avea parte de misiuni speciale, de pe urma cărora vor putea câștiga item-uri cosmetice tematice Backpink. De asemenea, vor fi adăugate decal-uri și graffiti Blackpink prin hărțile din PUBG, iar, pe întreaga durată a evenimentului, lăzile de aprovizioare (supply crates) vor fi vopsite în culorile tematice Blackpink și vor emana fum roz.

Printre item-urile tematice Blackpink ce vor putea fi dobânite se numără costumele de scenă ale celor patru membre din formație, dar și coafuri, haine specifice, arme, emote-uri sau nameplate-uri.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News