Samsung Odyssey League, mega-competiția europeană de PUBG, este deschisă și jucătorilor din România!

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2020
Samsung Odyssey League, mega-competiția europeană de PUBG, este deschisă și jucătorilor din România!

Samsung dă startul celei mai mari competiții de eSports desfășurate de companie la nivel global: Samsung Odyssey League. Este vorba despre un veritabil turneu paneuropean de eSports, ce se va desfășura în nu mai puțin de 12 regiuni ale Europei. Mai mult, oricine este bine venit să participe, inclusiv concurenții din România!

Samsung Odyssey League, competiție numită după inovatoarea gamă de monitoare de gaming a producătorului sud-coreean, este organizată în parteneriat cu PUBG și reprezintă o adevărată oportunitate pentru toți împătimiții de jocuri video, ce pot contribui astfel inclusiv la dezvoltarea curentului eSports din România.

Samsung Odyssey League

Care sunt premiile și cum puteți participa

Așadar, cei mai buni jucători de Player Unknown’s Battlegrounds sunt invitați să se înscrie în Samsung Odyssey League, fondul de premiere al acestui turneu fiind unul deosebit de generos: nu mai puțin de 25.000€!.

Înscrierile în turneul Samsung Odyssey League sunt deschise chiar acum, structura competiției implicând mai multe faze: calificări naționale, urmate de o etapă eliminatorie (knock-out) în fiecare dintre cele 12 regiuni/țări europene. Perioada calificărilor pentru jucătorii din România va avea loc în intervalul 9 – 12 noiembrie 2020, iar knock-out-ul final este programat pentru 28 noiembrie 2020.

Mai multe detalii legate de modalitatea de înscriere, programul turneului și informații despre Samsung Odyssey League sunt disponibile pe site-ul oficial odysseyleague.gg. Detalii despre turneul dedicat jucătorilor din România pot fi găsite la următoarea adresă: odysseyleague.gg/en/leagues/romania.

Transmis în direct pe Twitch

Toate cele 12 competiții regionale din cadrul Samsung Odyssey League vor fi transmise în direct pe platforma de streaming video Twitch, meciurile urmând să fie comentate de nume importante din domeniul eSports, precum superstarul PUBG Dana Dima Gard, AKA DanucD. Mai mult, finala europeană va fi o producție de top în industrie, transmisă direct din studioul Odyssey League eSports din Berlin.

Atila Yesildag, conducătorul diviziei de eSports EMEA din cadrul PUBG Corporation, a declarat următoarele:

Ne dorim cu ardoare să continuăm parteneriatul cu Samsung Electronics Co. și să lucrăm împreună pentru viitoarele competiții Samsung Odyssey League. Este minunat să le poți oferi fanilor și jucătorilor un alt turneu de care să se bucure.

PUBG a devenit un adevărat fenomen în rândurile tuturor pasionaților de shootere multiplayer pentru dispozitivele mobile sau PC. Recordul atins de PlayerUnknown’s Battleground (PUBG) este de 3.236.027 utilizatori simultani, la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, depășind detașat alte titluri eSports populare precum Dota 2 sau Counter-Strike: Global Offensive. ). De la lansare, PUBG s-a vândut până în prezent în peste 70 de milioane de exemplare și a obținut diferite premii la nivel mondial, inclusiv șapte recorduri Guinness.

Articol realizat cu sprijinul Samsung

Urmărește Go4Games.ro pe Google News