Sea of Thieves – Be More Pirate Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 17.11.2017
Sea of Thieves - Be More Pirate Trailer

Microsoft a lansat un nou trailer pentru Sea of Thieves, MMO-ul cu piraţi la care studioul Rare lucrează de câţiva ani. Clipul, după cum puteţi vedea şi mai jos, trece în revistă câteva dintre activităţile piratereşti pe care jucătorii le vor putea realiza în timpul jocului.

Sea of Thieves va oferi funcţionalitate completă cross-platform între versiunea pentru Xbox One a jocului şi ediţia pentru PC (Windows 10), fiiind inclus în programul Xbox Play Anywhere, cu o lansare simultană planificată pentru prima parte a anului 2018, atât pe consolele Xbox One, cât şi pe PC-urile echipate cu Windows 10.

Sea of Thieves este un joc de tip MMO în care participanţii au ocazia de a deveni piraţi. Aceştia se vor putea organiza în echipaje, vor putea naviga la bordul corăbiilor, vor putea lupta împotriva altora echipaje similare pentru supremaţia oceanelor şi comori de neimaginat. Un accent deosebit va fi pus pe lucrul în echipă, jocul fiind gândit în jurul conceptului de cooperare.

Sea of Thieves este dezvoltat pentru Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC (Windows 10) şi urmează să fie lansat în prima parte a anului 2018.

Sea of Thieves

Urmărește Go4Games.ro pe Google News