Sea of Thieves – Closed Beta Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 25.01.2018
Sea of Thieves - Closed Beta Trailer

S-a dat startul sesiunii de testare Closed Beta pentru Sea of Thieves, MMO-ului cu piraţi dezvoltat de studioul Rare, aceasta urmând să se desfăşoare până pe 29 ianuarie 2018 (la 10:00, ora României). Cu aceasta ocazie, Microsoft şi Rare au lansat un nou trailer pentru joc, ce poate fi urmărit mai jos.

În cadrul acestui beta, jucătorii au ocazia de a încerca o porţiune a activităţilor plănuite de Rare pentru Sea of Thieves, producătorii dorind să păstreze numeroase surprize pentru versiunea finală a jocului. Pentru a putea lua parte la această sesiune Closed Beta, doritorii trebuie să plaseze o precomandă pentru joc.

Celor care participă în acest beta nu le sunt impuse restricţii în ceea ce priveşte streaming-ul sau publicarea de imagini, clipuri de gameplay din joc sau impresii despre acesta. Pe lângă accesul la Closed Beta, cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Sea of Thieves vor primi şi pachetul bonus de item-uri in-game Black Dog Pack.

Sea of Thieves este un joc de tip MMO în care participanţii au ocazia de a deveni piraţi. Aceştia se vor putea organiza în echipaje, vor putea naviga la bordul corăbiilor, vor putea lupta împotriva altora echipaje similare pentru supremaţia oceanelor şi comori de neimaginat. Un accent deosebit va fi pus pe lucrul în echipă, jocul fiind gândit în jurul conceptului de cooperare.

Sea of Thieves va oferi funcţionalitate completă cross-platform între versiunea pentru Xbox One a jocului şi ediţia pentru PC (Windows 10), fiiind inclus în programul Xbox Play Anywhere, cu o lansare simultană planificată atât pe consolele Xbox One, cât şi pe PC-urile echipate cu Windows 10.

Sea of Thieves va fi lansat pe 20 martie 2018, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10), şi va fi inclus în abonamentul Game Pass.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News