Sea of Thieves – trailer final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 18.03.2018
Sea of Thieves - trailer final înainte de lansare

Microsoft şi studioul Rare au lansat un ultim trailer pentru Sea of Thieves înainte de lansarea oficială a jocului, alături de un clip informativ, care ofera detalii despre cum se va desfăşura acţiunea din această aventură cu piraţi. Ambele pot fi vizionate mai jos.

Sea of Thieves este un joc de tip MMO în care participanţii au ocazia de a deveni piraţi. Aceştia se vor putea organiza în echipaje, vor putea naviga la bordul corăbiilor, vor putea lupta împotriva altora echipaje similare pentru supremaţia oceanelor şi comori de neimaginat. Un accent deosebit va fi pus pe lucrul în echipă, jocul fiind gândit în jurul conceptului de cooperare.

Sea of Thieves va oferi funcţionalitate completă cross-platform între versiunea pentru Xbox One a jocului şi ediţia pentru PC (Windows 10), fiiind inclus în programul Xbox Play Anywhere, cu o lansare simultană planificată atât pe consolele Xbox One, cât şi pe PC-urile echipate cu Windows 10.

Sea of Thieves va fi lansat pe 20 martie 2018, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10), şi va fi inclus în abonamentul Game Pass.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News