Sea of Thieves va beneficia de o sesiune de testare Beta

Autor: Cosmin Aionita | 11.01.2018
Sea of Thieves va beneficia de o sesiune de testare Beta

Microsoft a dezvăluit că Sea of Thieves, MMO-ului cu piraţi dezvoltat de studioul Rare, va beneficia de o sesiune de testare Closed Beta, ce urmează să se desfăşoare în intervalul 24 ianuarie (începând cu 14:00, ora României) – 29 ianuarie 2018 (până la 10:00, ora României).

În acest interval, jucătorii vor avea ocazia de a încerca o porţiune a activităţilor plănuite de Rare pentru Sea of Thieves, producătorii dorind să păstreze numeroase surprize pentru versiunea finală a jocului. Pentru a putea lua parte la această sesiune Closed Beta, trebuie ca doritorii fie să fi făcut parte din Sea of Thieves Insider Programme înainte de data de 1 decembrie a anului trecut, fie să plaseze o precomandă pentru joc.

Sea of Thieves

Celor care urmează să participe în acest beta nu le vor fi impuse restricţii în ceea ce priveşte streaming-ul sau publicarea de imagini, clipuri de gameplay din joc sau impresii despre acesta. Pe lângă accesul la Closed Beta, cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Sea of Thieves vor primi şi pachetul bonus de item-uri in-game Black Dog Pack.

Sea of Thieves este un joc de tip MMO în care participanţii au ocazia de a deveni piraţi. Aceştia se vor putea organiza în echipaje, vor putea naviga la bordul corăbiilor, vor putea lupta împotriva altora echipaje similare pentru supremaţia oceanelor şi comori de neimaginat. Un accent deosebit va fi pus pe lucrul în echipă, jocul fiind gândit în jurul conceptului de cooperare.

Sea of Thieves va oferi funcţionalitate completă cross-platform între versiunea pentru Xbox One a jocului şi ediţia pentru PC (Windows 10), fiiind inclus în programul Xbox Play Anywhere, cu o lansare simultană planificată atât pe consolele Xbox One, cât şi pe PC-urile echipate cu Windows 10.

Sea of Thieves va fi lansat pe 20 martie 2018, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Sea of ThievesSea of Thieves

Sea of ThievesSea of Thieves

Urmărește Go4Games.ro pe Google News