Sea of Thieves va putea fi jucat cross-platform între Xbox şi PC

Autor: Cosmin Aionita | 30.08.2017
Sea of Thieves va putea fi jucat cross-platform între Xbox şi PC

Cei de la Rare a confirmat la Gamescom că Sea of Thieves, MMO-ul cu piraţi la care lucrează studioul de câţiva ani, va oferi funcţionalitate completă cross-platform între versiunea pentru Xbox One a jocului şi ediţia pentru PC (Windows 10). Astfel, jucătorii de pe ambele platforme se vor putea aventura, împreună, în poveştile piratereşti pe care le promite studioul deţinut de Microsoft.

Mai mult, Sea of Thieves va fi inclus în programul Xbox Play Anywhere, urmând să beneficieze de o lansare simultană, în prima partea a anului 2018, atât pe consolele Xbox One, cât şi pe PC-urile echipate cu Windows 10. Versiunea pentru PC a jocului va oferi opţiunile moderne caracteristice acestei platforme, precum suport pentru monitoarele ultra wide cu aspect ratio 21:9 sau posibilitatea de a rula în rezoluţie 4K la un framerate de 60 de cadre pe secundă.

Sea of Thieves este un joc de tip MMO în care participanţii au ocazia de a deveni piraţi. Aceştia se vor putea organiza în echipaje, vor putea naviga la bordul corăbiilor, vor putea lupta împotriva altora echipaje similare pentru supremaţia oceanelor şi comori de neimaginat. Un accent deosebit va fi pus pe lucrul în echipă, jocul fiind gândit în jurul conceptului de cooperare.

Sea of Thieves este dezvoltat pentru Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC (Windows 10) şi urmează să fie lansat în prima parte a anului 2018.

Sea of Thieves

Sea of ThievesSea of Thieves

Sea of ThievesSea of Thieves

Urmărește Go4Games.ro pe Google News