Seria The Division se îmbogățește cu două titluri free-to-play. The Division 2 ajunge la al zecelea sezon de conținut suplimentar

Autor: Cosmin Aionita | 13.09.2022
Seria The Division se îmbogățește cu două titluri free-to-play. The Division 2 ajunge la al zecelea sezon de conținut suplimentar
Foto: Ubisoft

Pe lângă noutățile despre viitorul seriei Assassin’s Creed, recentul episod „Ubisoft Forward” a adus update-uri referitoare la actualele și viitoarele jocuri Tom Clancy’s The Division. Astfel, The Division 2 se pregătește de conținut nou, în timp ce fanii vor avea ocazia să se confrunte în două noi titluri ale seriei: The Division Heartland și The Division Resugernce.

Tom Clancy’s The Division 2 Season 10: Price of Power, disponibil începând de astăzi

Sezonul cu numărul 10, ce poartă subtitlul Price of Power, este disponibil începând de astăzi, 13 septembrie 2022. Acesta adaugă noi setări de dificultate pentru modurile Countdown și 2 Strongholds, event-uri pentru a obține noi item-uri cosmetice, un nou Season Pass etc.

Cel de-al zecelea sezon pentru The Division 2, al doilea din anul 4 de conținut suplimentar pentru jocul celor de la Ubisoft, va urmări povestea generalului Peter Anderson, cea mai nouă țintă a agenților din universul pornit de Tom Clancy.

Sezonul 10: Price of Power este disponibil în mod gratuit pentru toți deținătorii lui Tom Clancy’s The Division 2: Warlords of New York și pentru abonații Ubisoft+. Mai mult, producătorii au anunțat că au început sa lucreze la conținutul aferent celui de-al cincilea an suplimentar pentru The Division 2.

The Division Heartland, noul shooter multiplayer free-to-play pentru PC și console

În cadrul evenimentului „Ubisoft Forward” am putut arunca și o scurtă privire asupra lui The Division Heartland, descris de producători drept un „action-survival multiplayer shooter”, a cărui acțiune va avea loc într-un orășel american din universul The Division, programat pentru lansare în perioada 2022-2023 pe PC, console și platformele de cloud streaming.

Doritorii se pot înscrie pentru a participa la viitoarele sesiuni de testare pe thedivisiongame.com.

Heartland va reprezenta o experiență de sine stătătoare, ce urmează să fie disponibilă în mod gratuit, în regim free-to-play. Jucătorii vor avea la dispoziție noi personaje jucabile, într-un mediu de joc nou, orășelul Silver Creek, complet diferit de evenimentele din New York și Washington DC.

Tom Clancy’s The Division Heartland este produs de studioul Red Storm împreună cu RedLynx și Ubisoft București.

Tom Clancy’s The Division Resurgence aduce acțiunea pe dispozitivele mobile

Înscrierile sunt deschise pentru următoarea fază de testare beta a jocului Tom Clancy’s The Division Resurgence, third person shooter-ul cu elemente de RPG realizat pentru dispozitivele mobile bazate pe Android și iOS. Doritorii se pot înscrie pe thedivisiongame.com sau direct pe Google Play Store.

Pe parcursul lunii iulie a acestui an, The Division Resurgence a beneficiat deja de o sesiune de testare alpha. Spre deosebire de aceasta, în faza beta jucătorii vor avea ocazia să încerce noi moduri de joc PvP, precum Dak Zone, un mod unic PvPvE ce va include inamici foarte periculoși, dar și echipamente și recompense pe măsură.

De asemenea, Conflict, unul dintre modurile PvP din The Division 2, va fi inclus în sesiunea de testare beta din toamna acestui an. Domination, una dintre variantele de Conflict, va fi disponibil în faza de closed beta, în timp ce Skirmish va fi adăugat ulterior.

The Division Resurgence
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News