The Day Before revine, cu o nouă dată de lansare. Când îl vom putea juca și cât va costa

Autor: Cosmin Aionita | 02.11.2023
The Day Before revine, cu o nouă dată de lansare. Când îl vom putea juca și cât va costa
Foto: Fntastic

Fntastic vine în sfârșit cu vești bune despre MMO-ul open world The Day Before. După ce suferise numeroase amânări, The Day Before își pierduse și pagina de Steam, precum și trailerele urcate pe YouTube, din cauza unor dispute asupra denumirii jocului, clamată de o aplicație de calendar.

Din fericire, se pare că aceste probleme de identitate au fost rezolvate: The Day Before are, din nou, o pagină de Steam oficială, și, mai mult, o nouă dată de lansare confirmată de producători: MMO-ul va fi disponibil, în regim Early Access, începând cu 7 decembrie 2023. Cu această ocazie, a fost lansat și un nou trailer pentru joc, pe care îl puteți urmări în continuare.

În această fază de Early Access, despre care producătorii estimează că va dura între 6 și 8 luni, jucătorii vor putea încerca The Day Before în multiplayer. Aceștia se vor putea alia în echipe pentru a explora New Fortune City și zonele înconjurătoare, vor putea colecționa și îmbunătăți arme, rezolva quest-uri, își vor putea construi propriile case, pilota mașini și, evident, înfrunta hoardele de infectați. Va exista și un ciclu noapte-zi funcțional.

Așadar, The Day Before va putea fi jucat, în versiune Early Access pe Steam, începând cu 7 decembrie 2023; prețul pentru variantei de lansare Early Access va fi echivalent cu 39$, urmând să crească la 49$ odată ce va fi disponibilă versiunea finală a jocului.

The Day Before lansare
Foto: Fntastic

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News