The Witchwood, cel mai noi expansion pentru Hearthstone, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2018
The Witchwood, cel mai noi expansion pentru Hearthstone, disponibil acum

A început vânătoarea în Witchwood odată lansarea celui mai nou expansion pack pentru Hearthstone, popularul joc de cărţi al celor de la Blizzard Entertainment. The Witchwood dezlănţuie 135 de cărţi noi ce aduc modificări ale mecanicilor de gameplay, dar acest nou expansion marchează, în acelaşi timp, şi începutul unui an nou Hearthstone, Anul Corbului.

Magia neagră a corupt creaturile pădurii şi le-a azmuţit asupra capitalei ţinutului Gilneas din Azeroth, dar regele Genn Greaymane şi subiecţii lui nu vor fi o pradă atât de uşoară. Cei care locuiesc în acest ţinut se pot transforma în bestii cunoscute sub numele de worgen şi vor lupta împotriva Witchwood cu toate armele din dotare. Jucătorii de Hearthstone se alătură astfel haitei de worgen şi îi ajută să înfrunte pericolul.

Pentru a supravieţui nopţii, jucătorii pot folosi o serie de trucuri noi, printre care Echo. Cărţile cu Echo pot fi folosite de mai multe ori, oferind jucătorilor posibilitatea de a chema un minion sau de a folosi o vrajă de multiple ori într-o singură tură, atât timp cât au destulă mana. După lansare, jucătorii au la dispoziţie două săptămâni pentru a se înarma pentru Monster Hunt, noua experienţă Hearthstone single-player. Monster Hunt îi va trimite în inima Witchwood pentru a anihila răul ce domneşte acolo.

A intrat în vigoare şi noul an Hearthstone, Anul Corbului, ceea ce înseamnă că au loc schimbări importante în modul competitiv Standard, cu un nou meta şi mai multă varietate din partea pachetelor de cărţi folosite. De acum înainte, cărţile aferente expansion pack-urilor Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan şi Mean Streets of Gadgetzan vor fi disponibile numai în modul de joc Wild.

The Witchwood este acum disponibil pentru PC-uri Windows şi Mac, tablete cu Windows, iOS şi Android, precum şi telefoane mobile. Pachetele de cărţi The Witchwood pot fi achiziţionate cu moneda din joc (gold) sau bani reali la preţuri similare cu celelalte pachete de cărţi. Jucătorii pot câştiga pachete de cărţi The Witchwood în urma misiunilor sau ca premii în Arena, dar pot obţine aceste cărţi şi folosind Arcande Dust.

Pentru o periodă de timp limitată, cei care joacă Hearthstone pot obţine trei pachete gratuite şi o carte legendară pentru una dintre cele nouă clase de eroi din joc.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News