Valorant trece la episodul 5, actul 2. Skin-urile Champions 2022, disponibile pentru o perioadă limitată

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2022
Valorant trece la episodul 5, actul 2. Skin-urile Champions 2022, disponibile pentru o perioadă limitată

Riot Games vine în această săptămână cu două noi vești din universul Valorant: lansarea episodului 5, act 2, precum și a skin-urilor Champions 2022.

Episode 5, Act II vine cu o serie de actualizări în lumea Valorant

Odată cu lansarea Episode 5, Act II din Valorant, Battlepass-ul va putea fi achiziționat, in-game, pentru 1,000 VP. Vor exista atât actualizări gratuite, cât și cu plată.

A fost pentru prima data când echipa din spatele jocului a încercat să construiască un battlepass în jurul unei teme centrale: mituri și legende. Conform producătoarei Laurei Baltzer, atunci când jucătorii aleg Obsidiana sau Immortalized Vandal, aceștia trebuie să se simtă legendari în ascensiunea lor precum jucătorii din turneele pro sau ca agenții din benzile desenate.

Pe lista gratuităților se află Immortalized Sheriff, Spike Showdown Player Card, Rising Tide Player Card, Guess That’s It Spray și Magic Hummingbird Gun Buddy. Cât despre highlight-urile plătite, jucătorii vor primi Obsidiana, Immortalized Vandal, Piedra del Sol Phantom, KAY/O K.O. Player Card, Hehehehehe Spray și Kitsune Mask Gun Buddy.

În spatele acestui battlepass au existat multe și diverse povești și culturi din care Valorant s-a inspirat. The Hit in the Ankle Spray, de exemplu, este o referință la sculpturile antice și operele de artă ale lui Ahile, Kiss the Frog Gun Buddy se inspiră din celebra poveste a Prințesei și a Broaștei, iar Anansi Buddy este inspirat din numeroasele povești despre păianjenul cu același nume.

Champions 2022, o ediție limitată de skin-uri

Noile skin-uri Champions 2022 vin cu un set de caracteristici aspiraționale, concepute pentru a recompensa skill-ul și momentele de top ale gamerilor. Spre exemplu, fie că un jucător este ultimul rămas în viață în runda respectivă, cât și dacă toți coechiperii au supraviețuit alături de el, toți membrii echipei vor ști când acesta este de neoprit în joc.

Skin-ul Champions 2022 include două funcții legate de aspectul campionului, dar și o schimbare personalizată în funcție de modelul ales. Mai exact, este vorba despre un efect vizual care evoluează la fiecare 5 kill-uri (maximum 25 kill-uri), respectiv un easter egg pe cuțitul de tip fluture, ce va fi activat atunci când un gamer va fi un top fragger cu cel puțin 25 de kill-uri.

Bundle-ul, în valoare de 6265 VP, oferă Champions 2022 Phantom, Champions 2022 Butterfly Knife, Champions 2022 Gun Buddy, Champions 2022 Player Card și Champions 2022 Spray.

Până pe 21 septembrie, 50% din încasările nete din Colecția Champions 2022 vor merge către echipele participante. Colecția este disponibilă în ediție limitată, ceea ce înseamnă că skin-urile nu se vor întoarce în magazinul Valorant sau Night Market.

Referitor la dezvoltarea Champions 2022, Laura Baltzer, producător Valorant, a spus:

Când proiectam armele Champions 2022, am vrut să oferim jucătorilor un skin care să aibă același efect precum cel de anul trecut: să fie aspirațional și îndrăzneț, să le permită jucătorilor să își arate abilitățile, indiferent unde se află aceștia în clasament. Pentru a face asta, am preluat o mulțime de elemente ale armelor Champions 2021, pe care jucătorii le-au iubit, și am adăugat câteva surprize.

Valorant Champions 2022
Foto: Riot Games

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News