Wargaming anunță colaborarea cu trupa de metal Megadeth

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2023
Wargaming anunță colaborarea cu trupa de metal Megadeth
Foto: Wargaming

Wargaming, companie care și-a aniversat 25 de ani de existență, se pregătește de o nouă colaborare de calibru, de această dată cu emblematica formație de muzică metal Megadeth. Astfel, un event special – Metal Fest – va fi disponibil în patru dintre jocurile Wargaming: World of Wanks Modern Armor, World of Tanks Blitz, World of Warships și World of Warships: Legends.

Acest event, ce se va desfășura în perioada 29 august – 3 octombrie 2023, se dorește a fi o veritabilă sărbătoare a genului metal și va include replici vorbite de Dave Mustaine, liderul, chitaristul și solistul vocal al formației, James Lomenzo (bass), Dirk Verbeuren (tobe) și Kiko Loureiro (chitară), alături de o selecție de item-uri in-game cu branding-ul Megadeth, printre care tancuri și nave, misiuni și quest-uri, piese ale formației și multe alte altele.

Nu va lipsi nici mascota trupei Megadeth, Vic Rattlehead, care va debuta astfel în jocurile video, fiind reprezentat 3D și cu o voce unică.

Mai multe detalii despre event-ul Wargaming Metal Fest sunt disponibile aici: https://megadeth.wargaming.net.

World of Tanks Modern Armor

29 august – 25 septembrie 2023

Prin îndeplinirea anumitor challenge-uri, jucătorii vor putea debloca recompense tematice Megadeth. Două noi tancuri inspirate de albumele “Peace Sells…but Who’s Buying?” și “The Sick, The Dying… and the Dead!” vor debuta în magazinul in-game. Vic Rattlehead își va face apariția în postura de comandant 3D, în timp ce membrii formației vor fi reprezentați drept comandanți 2D, fiecare cu propriile voci. Două piese ale formației – „Soldier On!” și „Peace Sells” – vor fi disponibile în garaj pentru jucătorii care dețin tancurile Megadeth.

World of Tanks Blitz

29 august 29 – 3 septembrie 2023

Jucătorii vor beneficia de un quest dedicat Megadeth, cu premii inspirate de copertele albumelor Megadeth, precum un skin unic al tancului Chieftain Mk. 6 inspirat de “Peace Sells…but Who’s Buying?” etc. O replică a chitarei lui Dave Mustaine va fi prezentă în hangarul din joc.

World of Warships PC

28 august – 13 septembrie 2023

Jucătorii vor avea la dispoziție misiuni speciale pentru a obține căpitani de navă exlusivi. Printre aceștia se va regăsi și Dave Mustaine, cu vocea sa reală, precum și Vic Rattlehead. Recompensa finală va fi un “Death Ray Patch”.

Două bundle-uri speciale vor fi disponibile în joc, iar utilizatorii care dețin bundle-ul „All Megadeth Stuff” vor primi nava „Rattlehead” inspirată din coperta albumului “Rust in Peace”. Când jucați cu această navă, veți putea asculta piesa „Tornado of Souls” de pe albumul cu același nume.

World of Warships Legends

28 august – 2 octombrie 2023

Nava cruiser „Rattlehead” va putea fi obținută și în acest joc drept recompensă. De asemenea, vor putea fi câștigate premii precum patch-uri sau steaguri cu logo-ul trupei Megadeth și capul mascotei Vic Rattlehead.

Sursa: Wargaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News