World of Warcraft: Dragonflight, un nou expansion pentru cel mai popular joc MMORPG

Autor: Cosmin Aionita | 20.04.2022
World of Warcraft: Dragonflight, un nou expansion pentru cel mai popular joc MMORPG
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a dezvăluit un nou expansion pack pentru popularul MMORPG World of Warcraft. Este vorba despre World of Warcraft: Dragonflight, episodul ce vă va permite să vă familiarizați mai mult cu dragonii din Azeroth, cu rolul lor determinant în ceea ce privește soarta tărâmului, dar și cu regiunile controlate de aceștia.

Astfel, în World of Warcraft: Dragonflight, personajele vor putea fi avansate către noua limită de nivel (70), explorând tărâmurile sacre ale dragonilor: Dragon Isles, cu patru noi zone: Walking Shores, Ohn’ahran Plains, vârfurile înghețate ale Azure Span și templele mărețe din Thaldraszus.

Dragonflight va aduce o noutate: Dracthyr Evoker, primul combo rasă/clasă din universul World of Warcraft. Vor avea atât forme umanoide, cât și draconice, se vor putea alia fie cu Alianța, fie cu Hoarda și vor putea juca roluri de healer sau range damage-dealer, folosind puterile magice combinate specifice dragonilor.

Opțiunea nouă care sare în ochi imediat în Dragonflight, și care dă și numele acestui expansion, este posibilitatea de a călări dragoni în zbor, o nouă metodă de a călători rapid. Jucătorii își vor putea personaliza noul “animal de companie” pe măsură ce progresează prin expansion, colecționând noi elemente cosmetice, precum și upgrade-uri ce vor permite zborul mai rapid și pe distanțe mai mari.

De asemenea, sistemul de talente a fost relucrat, permițând jucătorilor să devină mai creativi, fără a pierde din eficacitate. Nu în ultimul rând, pasionații de crafting vor primi upgrade-uri importante odată cu apariția noului expansion, urmând să fie adăugate opțiuni noi în acest sens, precum echipamente specifice ce țin de profesie și un sistem nou de specializare.

Expansion-ul Dragonflight va aduce și un update interfeței grafice, ce promite îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul și utilitatea minimap-ului și ale altor elemente, precum și posibilitatea de a personaliza diferite aspecte ale UI-ului.

Lansarea lui World of Warcraft: Dragonflight va fi precedată, după cum ne-au obișnuit deja jocurile celor de la Blizzard Entertainment, de sesiuni de testare beta. Vă puteți înscrie în beta aici.

Pe lângă Dragonflight, jucătorii veterani de World of Warcraft vor mai avea parte de o nouă surpriză: apreciatul expansion din 2008 va reveni sub forma lui World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic, ce vă va permite din nou să asaltați Icecrown Citadel, în încercarea de a opri planurile malefice ale lui Lich King.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News