Keanu Reeves îl contrazice pe șeful CD Projekt RED: Nu am jucat Cyberpunk 2077

Autor: Adrian Popa | 14.12.2021
Keanu Reeves îl contrazice pe șeful CD Projekt RED: Nu am jucat Cyberpunk 2077
Foto: Profimedia Images

Keanu Reeves a vorbit, într-un interviu acordat publicației The Verge, despre colaborarea lui cu studioul CD Projekt RED. Actorul a spus că nu a jucat niciodată Cyberpunk 2077, în care apare ca personajul Johnny Silverhand. De altfel, actorul nu joacă deloc jocuri video.

Reeves l-a contrazis astfel pe șeful dezvoltatorului CD Projekt RED, Adam Kicinski, care a susținut că actorul a încercat jocul: „Da. Da. L-a jucat. Dar din câte știu nu l-a terminat. A jucat jocul și îl adoră”.

Starul din Matrix a vorbit despre NFT-uri, metavers și criptomonede

În interviu, Reeves a mai vorbit despre scepticismul lui în ceea ce privește NFT-urile, despre metavers și monede virtuale.

Actorul din Matrix nu înțelege nebunia creată în jurul NFT-urilor. El a glumit pe seama acestor active, care sunt unice, dar pot fi reproduse cu ușurință, totuși, prin copy – paste. NFT-urile sunt o metodă prin care artiștii își pot vinde munca sub formă digitală. Chiar dacă o melodie, o fotografie sau un clip video pot fi copiate și reproduse de un număr infinit de ori, cel care deține NFT-ul pentru respectiva operă de artă deține drepturile asupra acelui produs digital.

În ceea ce privește metaversul, Reeves nu are nimic împotriva tehnologiei, atâta timp când nu este creată de Facebook. „Am putea să nu avem un metavers inventat de Facebook?”, a întrebat actorul, în contextul în care compania Meta (cum se numește acum gigantul condus de Mark Zuckerberg) este unul dintre cei mai activi jucători în domeniu.

Keanu Reeves a declarat că deține criptomonede, cumpărate pentru el de un prieten, dar că nu face nimic cu ele. Actorul nu a precizat ce monedă virtuală are.

Sursa: The Verge

CITEȘTE ȘI:

Lucrul care l-a dezamăgit cel mai tare pe Elon Musk în Cyberpunk 2077

Jocul The Expanse, anunțat la The Game Awards, cu Camina Drummer în centru

Urmărește Go4Games.ro pe Google News