Lucrul care l-a dezamăgit cel mai tare pe Elon Musk în Cyberpunk 2077

Autor: Adrian Popa | 11.03.2021
Lucrul care l-a dezamăgit cel mai tare pe Elon Musk în Cyberpunk 2077
Foto: Profimedia Images

Elon Musk, miliardarul care conduce Tesla, este un fan al jocurilor video încă din copilărie. În ciuda programului încărcat, antreprenorul își face timp pentru a încerca cele mai noi titluri.

Musk a declarat chiar că jocurile l-au ajutat să devină miliardar.

Antreprenorul joacă inclusiv Cyberpunk 2077, iar ceva i-a atras atenția din start. Mașinile din joc nu sunt autonome. Musk a scris pe Twitter că în 2077 vehiculele ar trebui să posede această caracteristică: „Taxiurile Delamain ar trebui să se conducă singure când te urci în ele și să fie electrice până în 2077.”

Citește și: Suntem doar personaje într-un joc video extraterestru, aşa cum susţine Elon Musk?

Miliardarul a lăudat, în trecut, jocul video pentru grafică, dar a vorbit și el despre numărul mare de probleme tehnice. Iubita lui, Grimes, apare în joc.

Ce spune Musk are sens. În 2077, majoritatea taxiurilor ar trebui să dispună de inteligență artificială avansată, capabilă să îi ducă singură pe pasageri la destinație. În ceea ce privește tipul mașinilor, nu știm exact dacă acestea sunt sau nu electrice. Vehiculele par să aibă în partea din spate o țeavă de eșapament.

Fanii jocului așteaptă acum patch-ul 1.2, care a fost întârziat din cauza unui atac informatic îndreptat împotriva dezvoltatorului jocului, CDPR. Acesta ar trebui să fie disponibil spre sfârșitul lunii.

Tesla, cel mai mare producător mondial de automobile electrice, se numără printre liderii în materie de tehnologie self-driving. Acesta este unul dintre domeniile în care marca auto are un avantaj în fața principalei rivale, compania germană Volkswagen.

Citește și: Elon Musk a spus care este singurul titlu pentru consolă pe care l-a jucat vreodată

Sursa: Forbes

Urmărește Go4Games.ro pe Google News