Mii de jucători de Escape from Tarkov, eliminați din joc. Numele lor, făcute publice

Autor: Adrian Popa | 08.03.2023
Mii de jucători de Escape from Tarkov, eliminați din joc. Numele lor, făcute publice

Aproximativ 6.700 de jucători de Escape from Tarkov care foloseau cheat-uri au fost eliminați din joc, iar numele lor de utilizatori au făcute publice.

Battlestate Games, dezvoltatorul titlului, a publicat tabelele cu jucătorii prinși pe Twitter în ultimele zile.

Din cauza dificultății ridicate a jocului, foarte mulți jucători au apelat la cheat-uri.

Citește și: VIDEO: Trei clipuri de gameplay din Crime Boss: Rockay City, shooter-ul cu staruri de la Hollywood în rolurile principale

Trișorii au fost prinși cu ajutorul programului BattlEye, folosit și în jocuri precum Destiny 2 și Rainbow Six Siege.

„Vrem ca jucătorii cinstiți să vadă numele trișorilor pentru a ști că a fost făcută dreptate și că trișorul care i-a ucis într-un raid a fost pedepsit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Battlestate Games, Dmitri Ogorodnikov, pentru TechCrunch.

Escape from Tarkov este un joc multiplayer de tip FPS în care acțiunea se petrece în regiunea fictivă Norvinsk. Acolo are loc un război între două companii militare private, United Security (USEC) și Battle Encounter Assault Regiment (BEAR). Jucătorii intră în meciuri numite „raiduri”, unde luptă împotriva altor jucători și a unor boți cu scopul de a supraviețui și de a aduna resurse.

Valve a făcut, de asemenea, curățenie recent în unul dintre jocurile sale. Compania a eliminat 40.000 de conturi de Dota 2 care foloseau cheat-uri. Jucătorii care au pierdut accesul la popularul joc video foloseau software care le oferea acces la informații folosite intern de clientul de Dota 2. Acestea nu puteau fi văzute în timpul gameplay-ului normal.

Sursa: TechCrunch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News