ASUS prezintă ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, în colaborare cu Blizzard Entertainment

Autor: Cosmin Aionita | 21.11.2022
ASUS prezintă ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, în colaborare cu Blizzard Entertainment
Foto: ASUS ROG

ASUS Republic of Gamers (ROG) și Blizzard Entertainment au anunțat ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, o versiune exclusivă, disponibilă în ediție limitată, a smartphone-ului de gaming ROG Phone 6. Cu designul său unic inspiriat din universul Diablo, terminalul beneficiază și de un set de accesorii tematice.

Telefonul are un finisaj special cu un efect de flacără, luminozitatea flăcărilor roșii variind în funcție de unghiul din care privești dispozitivul. Logo-ul este iluminat și personalizat Aura RGB, iar tema Diablo Immortal continuă în interfața personalizată a utilizatorului, cu fundaluri live tematice exclusive, stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe altele.

De asemenea, colecționarii vor aprecia accesoriile tematice unice, care se bazează pe obiectele legendare găsite în joc. Printre acestea se numără carcasa Aero Case Shield Blessing și o hartă a lumii Sanctuary, ambele având însemne marcate cu cerneală invizibilă, ce pot fi dezvăluite cu ajutorul lanternei Fahir’s Light. Pachetul cuprinde, de asemenea, cheița pentru SIM Immortality Ejector Pin, modelată după logo-ul jocului.

Design-ul cutiei este inspirat de faimosul Horadric Cub, iar telefonul, în sine, poate fi depozitat în siguranță într-o cutie modelată după legendarul Worldstone.

La nivel intern, ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este identic cu ROG Phone 6, cu specificații premium: Snapdragon 8+ Gen 1, 16GB RAM LPDDR5 și stocare 512GB UFS3.1. Nu lipsesc un sistem de răcire eficient, o baterie puternică și comenzile AirTrigger 6, pentru o experiență asemănătoare cu cea de pe console.

Telefonul ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, prețul fiind de aproximativ 6599 lei.

ROG Phone 6 Diablo
Foto: ASUS ROG

Sursa: ASUS România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News