Backbone One – PlayStation Edition, un controller licențiat PlayStation pentru Android și iOS

Autor: Cosmin Aionita | 24.05.2023
Backbone One – PlayStation Edition, un controller licențiat PlayStation pentru Android și iOS

Backbone, în colaborare cu Sony Interactive Entertainment, a dezvăluit Backbone One – PlayStation Edition, un controller licențiat dedicat telefoanelor mobile inteligente, disponibil acum atât pentru dispozitivele bazate pe iOS, cât și pentru cele ce folosesc sistemul de operare Android.

Noua ediție pentru Android și-a făcut apariția grație entuziasmului cu care a fost primit Backbone One – PlayStation Edition pentru iOS. Cele două companii au colaborat pentru a oferi acestui controller aspectul și feeling-ul caracteristice controller-ului DualSense pentru PlayStation 5, inclusiv design-ul transparent al butoanelor. De asemenea, grație jack-ului de 3,5mm inclus pe acest controller, căștile Sony Pulse 3D sau alte căști stereo pot fi folosite când este utilizat Backbone One – PlayStation Edition.

Acest model de controller pentru smartphone-uri a fost gândit pentru a oferi o experiență optimă atunci când este folosită aplicația PS Remote Play, ce permite jucarea titlurilor pentru PlayStation 5 și PlayStation 4 prin streaming de pe o astfel de consolă. De asemenea, noua aplicație PlayStation poate fi apelată cu o apăsare dublă pe butonul Options, iar interfața acesteia poate fi navigată cu ajutorul butoanelor cu care este echipat acest controller.

Pe lângă titlurile rulate prin PS Remote Play, acest controller funcționează și cu jocurile native disponibile prin Google Play Store (Android) sau App Store (iOS) sau cu alte servicii de streaming disponibile pe aceste dispozitive și poate fi utilizat în titluri precum Fortnite, Call of Duty: Mobile, Diablo Immortal sau altele.

Controllerele Backbone One – PlayStation Edition pentru Android sau iOS sunt comercializate în Europa la un preț echivalent cu 119,99 euro.

Backbone One

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News