Când se lansează Assassin’s Creed Mirage pe iOS? Ce noutăți va aduce ediția mobilă a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 01.05.2024
Când se lansează Assassin’s Creed Mirage pe iOS? Ce noutăți va aduce ediția mobilă a jocului
Foto: Ubisoft

La momentul lansării familiei iPhone 15 de smartphone-uri de la Apple, Assassin’s Creed Mirage se număra printre titlurile ce urmau să facă parte din inițiativa de a aduce jocuri de PC și console, cum ar mai fi recentele Resident Evil sau Death Stranding, pe aceste modele de telefoane. Iată că Ubisoft a confirmat acum și data de lansare pentru versiunile de iOS și iPadOS ale jocului Assassin’s Creed Mirage.

Astfel, ediția mobilă de Assassin’s Creed Mirage va fi disponibilă începând cu 6 iunie 2024, prin intermediul App Store, urmând să fie compatibilă cu următoarele modele de dispozitive: telefoanele iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max (bazate pe cipul A17 Pro) și tabletele iPad Air și iPad Pro bazate pe cipul M1 sau cele mai recente.

Această variantă pentru iPhone și iPad va fi identică în ceea ce privește conținutul său cu ediția lansată în toamna anului trecut pe console și PC. Dezvoltat de studioul Ubisoft Sofia, Assassin’s Creed Mirage pentru iPhone și iPad va beneficia de o schemă de control adaptată pentru ecranele tactile și, prin intermediul Ubisoft Connect, utilizatorii vor beneficia de cross-progression și cross-save cu edițiile pentru console și/sau PC, progresul fiind comun pe toate platformele.

Assassin’s Creed Mirage va fi disponibil, prin App Store, de pe 6 iunie 2024. Mai mult, această ediție a jocului va putea fi descărcată gratuit și jucată, fără niciun cost, timp de 90 de minute. Abia dacă veți dori să continuați după expirarea acestui interval veți putea plăti o singură taxă de deblocare a jocului complet.

Assasin’s Creed Mirage este deja disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Assassin’s Creed Mirage iOS
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News