Fortnite va putea fi jucat pe iOS și Android prin GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 14.01.2022
Fortnite va putea fi jucat pe iOS și Android prin GeForce Now
Foto: NVIDIA

NVIDIA informează că Fortnite va putea fi jucat pe dispozitive mobile, începând de săptămâna viitoare, pentru o perioadă limitată de timp, în closed beta, via Safari pe iOS și prin aplicația de Android GeForce Now.

Varianta beta este deschisă pentru înregistrări tuturor abonaților GeForce Now și va ajuta la testarea capacității serverelor, graficii și performanța controalelor de tip touch. Membrii vor fi acceptați în beta, pe grupuri, în decursul următoarelor săptămâni.

Fortnite vine pe mobil prin iOS Safari și Android cu controale touch

NVIDIA a lucrat alături de echipe de la Epic Games pentru a oferi o variantă de Fornite disponibilă cu touch controls pentru mobil prin cloud streaming. În timp ce jocurile de PC din biblioteca GeForce Now sunt experimentate cel mai bine pe mobil cu ajutorul unui gamepad, introducerea schemei de control prin touch, construită de echipa GeForce Now, oferă mai multe opțiuni pentru jucători, începând cu Fortnite.

Începând de astăzi, membrii GeForce Now se pot înscrie pentru o șansă de a participa în closed beta Fortnite pentru o perioadă limitată pe dispozitivele mobile. Nu este necesar un abonament plătit GeForce Now pentru a participa.

Mai multe jocuri touch

Iar acesta este doar începutul pentru gaming-ul cloud-to-mobile: jocuri de PC sau motoare grafice precum Unreal Engine 4, care au suport pentru Windows touch, pot activa suportul pentru touch controls și în GeForce Now cu ușurință.

NVIDIA lucrează împreună cu alți publisheri pentru a adăuga și mai multe jocuri cu touch controls pe GeForce Now.

Update-ul săptămânal

Nu în ultimul rând, această săptămână aduce și jocuri noi în biblioteca de compatibilitate a serviciului GeForce Now:

  • The Anacrusis (Steam și Epic Games Store)
  • Supraland Six Inches Under (14 ianuarie)
  • Galactic Civilizations 3 (gratuit pe Epic Games Store, 13-20 ianuarie)
  • Ready or Not (Steam)
Fortnite GeForce Now
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News