Jocul care îți permite să câștigi bitcoin, dezvoltat de creatorii Pokemon Go

Autor: Adrian Popa | 25.11.2021
Jocul care îți permite să câștigi bitcoin, dezvoltat de creatorii Pokemon Go

Un joc care le permite utilizatorilor să câștige bitcoin, în timp ce merg pe stradă, a fost realizat de Niantic, dezvoltatorul fenomenului Pokemon Go, pentru aplicația Fold.

Jocul Fold folosește, de asemenea, realitatea augmentată (AR). Jucătorii merg și colectează criptomonede prin spargerea unor blocuri. Acestea apar la fiecare 10 minute la o distanță de 30 cm – 15 metri de jucător. Când dau peste un astfel de element, utilizatorii apasă pe el și apare un puzzle. După ce îl completează sunt recompensați cu monede virtuale.

Jucătorii trebuie să evite diverse obstacole în joc, precum pastile otrăvitoare care pot elimina bitcoinul câștigat până atunci.

Citește și: Poți mina Bitcoin cu o consolă Game Boy? Un inginer a încercat

Bitcoin, doar un joc?

Experiența AR din cadrul Fold este acum în variantă beta. Versiunea finală va fi disponibilă cândva în 2022. Atunci, jucătorii vor putea tranzacționa, găsi și ascunde bitcoin în jurul lumii. Comercianții vor putea face oferte speciale pentru membrii comunității.

Jucătorii neatenți pot pierde monedele virtuale acumulate.

„Credem că Bitcoin este cu adevărat doar un joc”, au scris, pe blogul oficial, Will Reeves, CEO al aplicației Fold, și David Steinbroner, Community Manager. „Sunt deja milioane de oameni în jurul lumii care joacă acest joc în fiecare zi”, au adăugat ei.

Fold AR poate fi accesat deja prin intermediul aplicației Fold pentru iOS și Android. Acesta le permite utilizatorilor să câștige bitcoin atunci când fac plăți cu cardul.

Sursa: Blogul Fold

CITEȘTE ȘI:

Șeful Pokemon Go: Ceea ce vrea să facă Facebook este un „coșmar distopic”

Legătura puțin cunoscută dintre Ethereum și World of Warcraft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News