Link Twin, disponibil la nivel global pentru iOS şi Android

Autor: Cosmin Aionita | 13.02.2017
Link Twin, disponibil la nivel global pentru iOS şi Android

Carbon, incubatorul românesc ce sprijină micii producători locali de jocuri, anunţă lansarea versiunii premium a jocului Link Twin. Aceasta este disponibilă acum, la nivel global, în Apple App Store (la un preţ echivalent cu 1,99€) şi Google Play Store (10,99 lei). Mai mult, Link Twin a fost selectat de către editorii App Store pentru a fi promovat în categoria Games.

După ce jocul a beneficiat de un soft launch, Link Twin revine în varianta premium, cu o experienţă de joc îmbunătăţită, pe parcursul a 100 de niveluri împărţite în cinci capitole. Direcţia artistică a fost şi ea îmbogăţită, iar nivelurile au fost revizuite, fiecare aducând o nouă provocare în universul fantastic al celor două personaje principale – Lily şi Tom.

Link Twin este un joc de tip puzzle şi strategie în centrul căruia se află doi gemeni adorabili, Lily şi Tom, plecaţi în căutarea părinţilor lor. Printr-un gameplay minimalist, jucătorul are ca scop poziţionarea celor doi gemeni concomitent într-un nivel, astfel încât fiecare dintre ei să corespundă uneia dintre ieşirile din nivelul respectiv.

Link Twin este un produs de studioul Lorraine si publicat de Carbon. Jocul a obţinut, luna trecută, locul al II-lea la Pocket Gamer, competiţie dedicată proiectelor indie ce s-a desfăşurat în Londra.

Link TwinLink Twin

Link TwinLink Twin

Urmărește Go4Games.ro pe Google News