Link Twin – locul 2 în cadrul Pocket Gamer Connects London

Autor: Cosmin Aionita | 24.01.2017
Link Twin - locul 2 în cadrul Pocket Gamer Connects London

Carbon, primul incubator din România care sprijină start-up-urile din industria de gaming, a obţinut un succes în cadrul uneia dintre cele mai importante competiţii destinate jocurilor indie. Este vorba despre jocul românesc Link Twin, acesta reuşind performanţa de a ocupa locul secund la The Very Big Indie Pitch, competiţie ce s-a desfăşurat în cadrul Pocket Gamer Connects London (16-17 ianuarie), cea mai mare conferinţă de business de mobile games din Europa.

Nu mai puţin de 37 de jocuri au fost înscrise pentru competiţia The Very Big Indie Pitch din acest an. Alături de Link Twin, au mai fost premiate jocurile Mona Lisa (locul 1) şi Starbeard (locul al treilea).

Link Twin este o poveste introspectivă, o meditaţie asupra pierderii, prezentată printr-un joc tip puzzle care pune mintea la contribuţie în moduri neaşteptate, cu un stil artistic aparte şi o coloană sonoră obsesivă. Jocul explorează, de-a lungul celor 5 capitole şi 100 de niveluri, legătura inexplicabilă dintre două personaje misterioase, legătură care se dezvăluie pe măsură ce acestea explorează o lume înşelătoare, plină de peisaje fantastice.

Link Twin este un joc produs de studioul Lorraine şi publicat de Carbon, fiind lansat, în exclusivitate, în 2016, pe telefoanele Samsung, prin programul Games For Samsung. De la mijlocul lunii februarie 2017, Link Twin va fi lansat global, pe iOS şi Android.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News