Mortal Kombat se îndreaptă spre Vita în această primăvară

| 18.01.2012
Mortal Kombat se îndreaptă spre Vita în această primăvară

După ce au anunţat Mortal Kombat Komplete Edition, cei de la Warner Bros. revin asupra seriei cu o nouă confirmare: Mortal Kombat va fi lansat în această primăvară şi pentru PlayStation Vita.

Nu a fost oferită o dată concretă a apariţiei acestei versiuni a jocului, însă a fost făcută publică coperta ediţiei Mortal Kombat pentru PlayStation Vita. Din aceasta ne putem da seama că vom avea de-a face cel mai probabil cu acelaşi joc de bază precum versiunile de Xbox 360 şi PlayStation 3, acompaniat de aparţia personajelor suplimentare Skarlet, Kenshi, Rain şi Freddy Krueger, dar şi de Kratos, eroul seriei God of War, până acum prezent doar în varianta de PS3 jocului.

Mortal Kombat Vita

De asemenea, echipa producătoare de la NetherRealms Studios promite adiţii noi de gameplay pentru versiunea Mortal Kombat dedicată consolei PlayStation Vita, despre care se vor oferi mai multe detalii în viitorul apropiat.

Consola PlayStation Vita va fi lansată în Europa pe 22 februarie 2012, jocul Mortal Kombat urmând să o urmeze undeva în cursul viitoarei primăveri.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News