Need for Speed: No Limits – seria revine pe telefoane şi tablete

Autor: Cosmin Aionita | 24.11.2014
Need for Speed: No Limits – seria revine pe telefoane şi tablete

Ştim că Electronic Arts a hotărât ca seria Need for Speed să ia o binemeritată pauză în 2014, studioului Ghost Games fiindu-i alocat timpul necesar pentru ca viitorul NFS să nu mai repete greşelile predecesorilor. Bineînţeles, această “absenţă motivată” este valabilă în cazul seriei principale Need for Speed, mai exact a jocurilor produse pentru PC şi/sau console.

În schimb, NFS continuă pe smartphones şi tablete cu Need for Speed: No Limits, un nou titlu de la studioul Firemonkeys (NFS: Most Wanted pentru iOS/Android şi Real Racing 3 vă spun ceva?). Producătorii promit din nou grafică la cel mai înalt nivel (având în vedere platformele mobile cărora li se va adresa jocul), precum şi o doză de adrenalină sporită, caracteristică seriei.

Mai mult, pentru primul trailer dedicat lui Need for Speed: No Limits, a fost cooptat şi cunoscutul pilot Ken Block, rezultatul colaborării dintre acesta şi Firemonkeys putând fi admirat în cadrul clipului de mai sus.

Electronic Arts şi studioul Firemonkeys au promis că vor oferi în curând mai multe detalii despre personajele, maşinile, tuning-ul şi personalizarea acestora, precum şi celelalte elemente din NFS: No Limits.

NFS No Limits

Urmărește Go4Games.ro pe Google News