Street Fighter IV va fi lansat pe Android

| 20.09.2011
Street Fighter IV va fi lansat pe Android

LG şi Capcom au anunţat printr-un comunicat de presă faptul că Street Fighter IV, unul dintre cele mai populare jocuri de lupte ale momentului, va fi lansat şi într-o variantă dedicată sistemului de operare Android.

Noua ediţie mobilă a lui Street Fighter IV va apărea în cel de-al patrulea trimestru al acestui an, jocul urmând să fie lansat, în primă fază, în exclusivitate pentru un viitor smartphone HD al celor de la LG. Nu disperaţi însă, este vorba doar de o exclusivitate temporară, Street Fighter IV urmând să fie disponibil pentru toate dispozitivele Android compatibile la trei luni de la lansarea iniţială.

Deşi anunţul nu menţionează exact modelul LG care se va putea bucura iniţial de jocul celor de la Capcom, se speculează că ar fi vorba despre LG LU6200, un terminal ce urmează să folosească un procesor dual core tactat la 1.5GHz şi un ecran HD cu rezoluţia 720p. Street Figther IV este disponibil pentru dispozitivele Apple cu iOS încă din primăvara anului trecut. De asemenea, jocul celor de la Capcom dispune de versiuni dedicate consolelor Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo 3DS, precum şi PC-ului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News