Super Mario Run, din martie şi pe Android

Autor: Cosmin Aionita | 19.01.2017
Super Mario Run, din martie şi pe Android

Nintendo a confirmat, prin intermediul contului de Twitter oficial al companiei, că Super Mario Run, jocul de tip „endless runner” lansat la sfârşitul anului trecut pentru iOS, îşi va face apariţia şi pentru dispozitivele bazate pe Android în cursul lunii martie 2017. Vă puteţi înscrie aici pentru a fi notificat atunci când jocul va fi disponibil prin Google Play Store.

În Super Mario Run, jucătorii pot controla săriturile lui Mario prin intermediul ecranului tactil, Super Mario Run oferind trei moduri de joc. Ediţia pentru iOS a jocului poate fi descărcată gratuit. Totuşi, doar câteva elemente celor trei moduri de joc sunt disponibile în versiunea de bază a jocului, deblocarea completă a tuturor opţiunilor de joc din Super Mario Run costând 9,99$, în cazul ediţiei iOS.

De asemenea, pe platforma celor de la Apple, Super Mario Run necesită o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat. Rămâne de văzut dacă versiunea pentru Android va aduce eventuale modificări acestor politici ale celor de la Nintendo.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News