Tap Busters şi High on Cake, două noi proiecte din industria de gaming românească

Autor: Cosmin Aionita | 28.03.2017
Tap Busters şi High on Cake, două noi proiecte din industria de gaming românească

Carbon, primul incubator românesc ce sprijină start-up-urile din industria de gaming, a anunţat lansarea a două noi proiecte: High on Cake, realizat de Square Heads Games, şi Tap Busters, realizat de Metagame Studio.

Cele două jocuri, disponibile exclusiv pe platformele mobile, au în comun elementele vizuale inedite, gameplay-ul captivant, dar şi componenta socială prin care jucatorii pot concura fie cu alţi utilizatori de pe întreg globul (Tap Busters), fie cu prietenii lor (High on Cake).

Tap Busters, realizat de Metagame Studio, este un joc de tip RPG / tapper, a cărui acţiune se desfăşoară într-un univers SF în care monştrii au controlul asupra întregii galaxii. Jucătorul devine astfel un vânător de recompense al cărui principal scop este să călătorească din planetă în planetă până când acestea redevin locuri sigure. Jocul se concentrează asupra evoluţiei personajului principal, cu ajutorul unor echipamente precum arme sau armuri, abilităţi speciale şi minioni care îl ajută. Acestea pot fi îmbunătăţite şi personalizate în funcţie de specificul lumilor fantastice pe care jucătorul le parcurge.

Tap Busters este disponibil pe Apple App Store şi Google Play, în stadiul open-beta.

High on Cake este un joc de tip arcade realizat de Square Heads Games, în care scopul jucătorului este de a construi un turn cât mai înalt, format din diverse tipuri de tort. Sarcina devine mai dificilă pe măsură ce turnul creşte în înălţime, iar jucătorii pot îndeplini provocări, în urma cărora primesc recompense in-game sub formă de monede şi power-ups. Experienţa vizuală, cu numeroase teme ce pot fi cumpărate sau câştigate, este completată de componenta socială, utilizatorii concurând cu prietenii lor pentru titlul de Cake God.

High on Cake este disponibil pe platforma Samsung Galaxy Apps, unde este promovat prin programul Games For Samsung.

Cele două titluri fac parte, alături de Link Twin – un joc premium de tip puzzle lansat la nivel global în luna februarie a acestui an, dintr-o serie de jocuri diverse ce urmează să fie lansate în 2017 sub amprenta Carbon.

High on CakeHigh on Cake

Urmărește Go4Games.ro pe Google News